SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kongre 15 Haziran'da..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:57:01
YMS'de Kongre 15 Haziran'da..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, takımı sahiplenecek ciddi bir oluşumun ortaya çıkmasını beklediklerini söyledi. 

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Mumcu, "Gönlümüz, Malatya’nın sahiplenmesinden yana. Malatya Belediyesi’nin desteğinin olmadığını düşündüğümüzde şu anda büyük ihtimal takımın sahipsiz kalacağı yönünde bir tablo var. Çünkü bizi ümitlendiren bir talep ve oluşum yok. Bazı cılız söylemler var. Onlarda zaten çok ciddi oluşumlar değil. Bu bir haftada bekleyeceğiz” dedi.

Mumcu, kritik bir haftanın içinde bulunduklarını vurgulayarak, “Burada ben tek başına bu kulübe talip olmuş biri değilim. Malatya Belediyesi üzerinden ortak akıl ve istişareyi harekete geçirmeye çalıştık. Bu başkanımızın verdiği bir görevdi. İnşallah bu hafta içerisinde de Cuma gününe kadar bekleyeceğiz. Eğer ciddi bir oluşum olmazsa, Malatya Belediyesinin ve Sayın Belediye Başkanımızın bu konudaki kanaati üzerinden bir neticeye varılacaktır" diye konuştu.

Beklentilerinin kulübe sahip çıkacak bir oluşumun ortaya çıkması olduğunu kaydeden Mumcu, şunları ifade etti. “Son güne kadar opsiyonu açık tutacağız. Şuan için biz tekrardan Malatya Belediyesi olarak “Bu işin içindeyiz, sahipleniyoruz” söylemini benim ifade etmem doğru değil. Son güne kadar kapılarımızı açık tutacağız ve bu konudaki gerek Malatya’nın gerek İstanbul-Malatya karışımı olarak bu kulübe sahip çıkacak birileri olabilir. Ciddi manada bu bizim beklentimiz. Bir organizasyon olursa bizde çok mutlu oluruz. Çünkü hakikaten Malatya Belediyesi son dönemlerdeki hizmetlere oranla çıtayı yükseltti. Bizimde orada önemli bir görevimiz var. Malatya halkına hizmet etmekten de onur ve gurur duyuyoruz. Diğer yandan da Malatya futbolu büyük bir camia. Orayı da bu anlamda idare etmek ve sahiplenmek ciddi bir sorumluluk. Dolayısıyla bir taraftan Malatya Belediyesi’nin yaptığı icraat ve hizmetler bir taraftan futbol var. Şunu söylemek gerekirse önemsiyoruz. Sayın başkanımız Malatya futboluna büyük destek veriyor. Bu net ve inkar edilemeyecek bir tablo. Malatya Belediyesi olmadığı takdirde Malatya futbolu yok. 2-3 yıldır bu söylemimiz askıda kaldı. Ama özellikle altını çizerek söylediğimiz şey; maddi ve manevi ciddi oluşumların olması gerekiyor. Aksi takdirde bu iş daha büyük mali boyutlarda yine belediyenin önüne geliyor. O açıdan geçmişteki hataya düşmeme adına belki daha farklı bir yapıyla da devam edebilir. Bu anlamda kritik bir haftadayız. Cuma gününe kadar bekleyeceğiz”

Mumcu, Malatya Belediyesi olarak futbolu önemsediklerini belirterek, "Malatya futbolu sahipsiz kalmaz. Çünkü Sayın başkanımız bu konuda geçmişteki sahiplenmeleriyle ortaya bir kanaat oluşturmuş vaziyette. Futbolu da önemsiyoruz. Futbolun sosyal barışa, sosyal huzura, hemşehricilik kültürüne yaptığı vurguyu inkar etmiyoruz. Bunun yanında şehrin tanıtımına da büyük katkısı var. Ne var ki şuanda PTT 1. Lige yükselmiş olsaydık. Belki o zaman daha farklı talipliler ve talepler olabilirdi. Ama 2. Lig'deyiz. Bakacağız ve bu haftayı bekleyeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız