SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kongre Kararı

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, kongrede aday olmayacağını açıkladı. 
Sezon başında Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen ve bu kapsamda yapılanan Yeni Malatyaspor'da takımın Play-off'tan elenmesinin ardından gözler yönetim kurulunun gerçekleştireceği toplantıya çevrilmişti. Takımın Play-off'tan elenmesinin ardından hiçbir açıklamada bulunmayan ancak kamuoyunda görevi bırakacağı yönünde haberler çıkan kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Nurettin Soykan Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Uzun süren toplantının ardından yönetim, olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, yönetim kurulu üyelerine aday olmayacağını açıklarken, bu karar yönetim kurulu üyelerinin büyük şok yaşamasına neden oldu. 
Toplantı sonrası bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Özer, "Yönetim kurulu olarak kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu'nun başkanlığında toplantımızı gerçekleştirdik. Geçmiş dönem ile ilgili bir takım değerlendirmelerde bulunduk. Pazar günü mali kongremizi gerçekleştireceğiz. Bunun yanında yönetim kurulu olarak Haziran ayı içerisinde olağanüstü kongre yapma kararı aldık. Bu süreçte yeni gelecek yönetimin önünü açmak, teknik heyet ve futbolcu transferini yeni yönetimin sağlıklı belirleyebilmesi adına kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile yaptığı görüşme neticesinde aday olmayacağını açıkladı. Bundan sonraki süreçte yeni yönetime başarılar diliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız