SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kongre 9 Temmuz'da Yapılacak

0
Güncellendi - 2016-06-14 03:21:14
YMS'de Kongre 9 Temmuz'da Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un mali ve olağan genel kurulunu 9 Temmuz’da yapacağı öğrenildi.

Ligde ikinci sezonunu geçirecek olan sarı kırmızılılarda teknik heyet sorunun çözüme kavuşturulmasının ardından gözler mali kongre ve olağan genel kurula çevrildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan gerekli ‘olur’u alan Gevrek, yönetim kurulu listesinde yer alacak isimler üzerinde titiz bir çalışma yürütmeye başlamıştı.

Listede yer alacak isimleri belirleyen ve bu noktada yoğun bir mesai harcayan Gevrek, güçlü bir kadroyla yoluna devam etmenin planlarını yapıyor.

“EN İYİ TRANSFERİMİZ YÖNETİM OLACAK”

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, daha önce yaptığı açıklamalarda güçlü bir kadroyla yollarına devam edeceklerini ifade ederek, “En iyi transferimiz yönetim” olacak demişti.

Teknik heyet sorununu çözen yönetim, bir yandan transfer çalışmalarına yoğunlaşırken diğer taraftan da kongre çalışmalarını hızlandırdı. Sezona güçlü, iddialı ve kulübe her yönüyle destek sağlayacak bir yönetimle girmeyi planlayan Gevrek, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU”

Yeni Malatyaspor’un mali ve olağan genel kurulu aynı anda yapacağı öğrenilirken, kongrenin tarihi belli oldu.

Sarı kırmızılarda merakla beklenen mali kongre ve olağan genel kurulun tarihinin 9 Temmuz Cumartesi olarak belirlendiği bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ferhat44 (7 yıl önce)
    ağustosda lig baslıyor zaten daha ortada hıc bırsey yok temmuza kadarda beklenecekse ılk sezon sonunculuktan cıkamayız
    0
    0
    Yanıtla