SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Korkmaz Dönemi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:07:57
YMS'de Korkmaz Dönemi...
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, teknik direktörlük koltuğuna Mert Korkmaz getirildi.

2002-2006 yılları arası Süper Ligde Malatyaspor forması giyen Mert Korkmaz, 2008 yılında futbolu bıraktıktan sonra yardımcı antrenör olarak spor yaşamını sürdürdü. 42 yaşındaki teknik adam Yeni Malatyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İlk teknik direktörlüğünü Yeni Malatyaspor’da yapacağı için mutlu olduğunu kaydeden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mert Korkmaz, “Malatya’ya futbolculuk dönemimde gelmiştim. O dönemde Malatyaspor’da ciddi başarılar elde ettik. 4,5 sene Malatyaspor’da kaldım. Nasip tekrar buraya teknik adam olarak gelmekmiş. Tabi bundan da son derece mutluyum. Sonuçta Malatya benim kendi toprağım. 44 numaralı formayı gururla taşıdım. İnşallah teknik adam olarak da geçmiş dönemlerde elde ettiğimiz başarıları devam ettireceğimi düşünüyorum. İlk olarak başlıyorum ama sonuçta her şeyin bir ilki vardır. Bu ilkin Malatya olmasının benim için farklı bir özelliği var. Sayın Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine bana bu görevi verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Yeni Malatyaspor’a hayırlı olur. Her yönden bu takımı istediği yerlere taşırız” dedi.

“HEDEFİMİZ HİÇBİR ZAMAN KÜÇÜK OLMAZ”

Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere getirmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Korkmaz, şunları söyledi:

“Başarılı olmayı herkes ister. Yeni Malatyaspor’lu futbolcularda başarılı olmayı ister. 9 puanlık fark ciddi bir fark ama kapanmayacak bir fark değil. Rakip sana nasıl 9 puan fark atıyorsa, sende aynı şekilde karşılık verebilirsin. Önemli olan ikinci yarıya iyi başlayabilmek. Bu anlamda devre arası kamp çalışmalarını iyi değerlendirmek istiyoruz. Önümüzde 15 günlük bir kamp çalışması var. İyi bir kamp dönemi geçirip, eksik olan yerleri de tamamladıktan sonra ikinci yarıya iyi başlayıp, bu farkı kapatacağımızı düşünüyorum. Bizim hedefimiz hiçbir zaman küçük olmaz. Yeni Malatyaspor’un hedefi PTT 1. Lige çıkmaksa, bunu da başarabilecek güçtedir. Biz gereklerini yerine getiririz. Her şeyimizi bu takıma verip, gecemizi gündüzümüze katarız. Sonuçta Allah’ın takdiridir. Ama biz gerekeni yapacağız.”

Korkmaz, transfer noktasında çalışmalara başlandığını belirterek, “Transfer noktasında arkadaşlarım gerekli çalışmaları yapıyor. Tabi ki eksik olan yerleri tamamlayacağız. Bu lige uygun isimleri getirmeye çalışacağız” diye konuştu. 

Yardımcılarıyla ilgili de açıklamada bulunan Korkmaz, “Yardımcılarımdan bir tanesi bir dönem Malatyaspor’da forma giyen İlyas Kahraman olacak. 2. Lig tecrübesi olan bir isim. Bir kondisyoner ve kaleci hocasıyla beraber yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Foto : iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız