SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Mersin Maçı Hazırlığı Tam Gaz

0
Güncellendi - 2016-08-16 18:14:01
YMS'de Mersin Maçı Hazırlığı Tam Gaz
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren ve Mersin İdmanyurdu maçına hazırlanan Yeni Malatyaspor’da futbolcular, deplasmanda galip gelerek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyorlar.

TFF 1. Ligin ilk haftasında Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Mersin İdmanyurdu ile Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu sezon üst sıraları zorlayıp, Play-Off potasında yer almak isteyen sarı kırmızılılarda, teknik heyet ve futbolcular, deplasmandan galibiyet çıkararak, sezona iyi başlamanın hesaplarını yapıyor.

 HAZIRLIKLAR YOĞUN TEMPODA SÜRÜYOR

TFF 1. Lig’de Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak olan Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde hazırlıklarını sürdüren futbolcuların bir hayli keyifli ve istekli oldukları gözlenirken, takımdaki arkadaşlık ortamının üst düzeyde olduğu gözlerden kaçmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, tam saha istasyon çalışmasının ardından sona erdi.

Teknik direktör İrfan Buz, futbolcularıyla yakından ilgilendi.

“3 PUAN ALIP, LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3 puan çıkarıp, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek, “Kamp çalışmaları verimli geçti. Malatya’daki yeni sezon hazırlıkları da verimli geçiyor. Bolu kampı iyi geçti, keyifliydi. Hazırlık maçları da oldukça iyi geçti” dedi.

Gelecek haftalara ışık verebilme adına ilk hafta Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları karşılaşmanın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Ağçay, “Artık maç haftasına girdik. Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda yenip, 3 puanı alarak lige iyi başlamak istiyoruz. Deplasmanda iyi bir oyun ve güzel bir galibiyetle bundan sonraki haftalara ışık vermek istiyoruz. Çalışmalarımız iyi geçti. Şuan hiçbir eksiğimiz yok. Tabi ilk maçlarda uyum sorunu olabilir ama bizim öyle bir uyum sorunumuz ya da sıkıntımız yok” ifadelerini kullandı.

Ağçay, ligin zorlu ve çetin geçeceğini de sözlerine ekledi.

“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİYLE SÜPER LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Yeni Malatyaspor’un yeni transferlerinden olan defans oyuncusu Murat Akça ise, iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, sezonu hedeflerine ulaşmış şekilde tamamlamak istediklerini belirtti.

Akça, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ve maç haftasında kalan eksikleri giderdiklerini ifade ederek, “Güzel iki kamp dönemi geçirdik ve artık maç haftasına girdik. Oynadığımız 4 hazırlık karşılaşması da bizim adımıza iyiydi. Tabi hazırlık maçlarında alınan sonuçla ölçü değildir ama alınan sonuçlar bizim için iyi bir moral oldu” diye konuştu.

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna dikkat çeken Akça, “Yeni bir takımız. Arkadaşlık ortamı pekişti. Oyuncuların birbirini tanıması gelişti ve uyum sorunu aşıldı. Antrenmanlarla bunu daha da pekiştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Akça, sezona iyi bir başlangıç yaparak, taraftarlarında desteğiyle Süper Lige çıkmak istediklerini söyleyerek, şunları ifade etti:

“Takım olarak Mersin İdmanyurdu maçına hazırız. Kalan süreci de sakatlık olmadan en iyi şekilde geçirip, sezona 3 puanla başlamak istiyoruz. Kondisyon durumumuz çok iyi. Bolu’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda güzel karakterli bir oyuncu topluluğu var. Takım olarak lige hazırız. Ligin üstesinden gelebilecek tecrübeli ve kaliteli oyuncular var. Taraftarlarımızın desteğiyle Süper Lige çıkmak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yenimalatyaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız