SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Moral Yüksek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:06
YMS'de Moral Yüksek
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da, Aydınspor maçı öncesi moraller tavan yaparken, teknik direktör Feyyaz Uçar, futbolcuların rehavete girmemeleri için yoğun bir mesai harcıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor'un 1 puan gerisinde 53 puanla ikinci sırada yer alan Yeni Malatyaspor'da gözler,Cumartesi günü Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak Aydınspor 1923 karşılaşmasına çevrildi. 

Fethiyespor karşılaşmasında ilk kez geriye düştüğü bir maçı çevirme başarısını gösteren sarı kırmızılı takımda, futbolcuların moralleri tavan yaptı. Ligde kalan 7 maç öncesi futbolcuların özgüvenlerinin yerine gelmesi teknik direktör Feyyaz Uçar'ı memnun ederken, futbolcuların rehavete girmemesi için teknik heyet yoğun bir mesai harcamaya başladı. 

-Aydınspor'u eli boş göndermek istiyorlar-

Yeni Malatyaspor, kalan 7 maçını kazanarak, sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olmanın hesaplarını yapıyor. 

Ligin boyu kısaldıkça, zirvede hesaplar yapılmaya başlanırken, alınan her galibiyet altında değerinde olmaya başladı. Zirve yarışında yara almak istemeyen Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü sahasında Aydınspor 1923'ü yenerek, ilerleyen haftalar için avantaj sağlamak istiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız