SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Mumcu Başkan Oluyor

A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor'da, 31 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü kongrede, yönetimin Belediye Başkan Yardımcılarından Ertan Mumcu başkanlığında oluşturulacağı bildirildi.
 
Mehmet Emin Katipoğlu başkanlığındaki yönetimin göreve talip olmadığı kongre öncesi, yönetimi üstlenecek olanların yeraldığı liste kamuoyuna açıklandı. 31 Aralık Cumartesi günü saat 10.00'da Belediye Konferans salonunda yapılacak kongrede işbaşına gelecek yönetim şu isimlerden oluşuyor:
 
YÖNETİM KURULU ASIL: Ertan Mumcu (Başkan), Orhan Barman, İbrahim Karaman, Ahmet Başak Bilgili, Bülent Bozyiğit, Halil Karaman, Ali Özkan, Selçuk Kendirci, Nuh Boyraz, İlyas Karaca, Muzaffer Özkan ve Şahin Özer,
 
YÖNETİM KURULU YEDEK: Abdullah Canpolat,  Hüseyin Gülfırat, Mehmet Bak, Nebi Yİğit, Hakan Ateş, Münir Altunkaya, Cumhur Şahaplıoğlu, Münir Özpolat, Cihan Dirijan, İrfan İncik, Bünyamin Geleri, Mehmet Kösebalaban.
 
ŞAVATA'NIN BASIN TOPLANTISI..
Bu arada Malatyaspor'un halkla birleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Şavata, 31 Aralık'ta yönetim kurulu seçiminin yapılacağını belirterek, "Yeni Malatyaspor'da yönetim görevden ayrıldığı için 31 Aralık'ta İl Genel Meclisi Salonu'nda saat 10.00'da yönetim kurulu seçimi yapılacak. Bunun için başkanlık ve yönetime seçilecek arkadaşların hazırladığımız tüzüğe göre prosedürlerini takip ettik. 50 imza ve sicil kurulunun onayıyla divan kurulumuza yeni başkan ve yönetim kurulu isimleri iletildi" dedi. 
 
Malatya sporunun gelişmesi adına halkla barışın sağlanması gerektiğine işaret eden Şavata, şunları aktardı:
 
"Malatya kamuoyunun spordaki rahatsızlığını hepimiz biliyoruz. Uzun yıllar çalıştık ve gayret gösterdik. İnşallah bizim arkadaşlarımızdan beklentimiz Malatya'yı Yeni Malatyaspor ile bir araya getirmek ve futbol sporunu öne çıkarmalarıdır. Bu saatten sonra Yeni Malatya Spor'un ligde yarışa çıkarmak çok doğru olmaz. Yeni gelen yönetimin önce takımı Malatya halkıyla birleştirmelerini ve birlikteliği sağlamasıdır. Malatya sporu bölünmüşlüğün acısını çekiyor. Biz bu acıyı biliyoruz. Mutlaka barışın sağlanacağı bir ortamın oluşturulması gerekiyor. Buda Yeni Malatyaspor'un yeni yönetiminin ilk baştaki görevi olmalıdır. Diğer yandan da takım bulunduğu yerden çıkabildiği kadar çıkmalı ve önümüzdeki sezon için çalışmalara başlanmalıdır. Pes etmeden, küme düşmeden takım bir yere getirilmeli ve seneye hazırlık yapılmalıdır." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız