SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Mumcu Dönemi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Yeni Malatya Spor'un olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığına seçildi. 

 

 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, Yeni Malatya Spor Kulüp Eski Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Malatya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ile üyeler ve delegelerin katıldığı kongre Malatya Belediyesi Konfrenas Salonu'nda yapıldı. 
 
"KİMSE TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMADI"
 
 Bizden başka kimse bu taşın altına elini koymamıştır diyen Belediye Başkanı Çakır, " Birlik olmadığımız müddetçe, başarının da gelmesi çok kolay gözükmüyor. Kim olursa olsun Malatya'da yaşayan herkesin Yeni Malatya Spor'a destek vermesi gerekiyor. Başarı bunun altında yatıyor. Ama biz yılmadık. Kimse sahip çıkmasa da takımımızın arkasında durduk. Bütün iş adamlarının, kurum ve kuruluşların Yeni Malatya Spor'a destek çıkmasını bekliyoruz. Mütevazi bir bütçeyle takımımız yoluna devam ediyor. Kendi ligimizdeki takımlar, 3-4 katımız bütçe ayırıyor" ifadelerini kullandı.
 
"ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KÂRDIR "
 
Külubün eski başkanı Mehmet Emin Katifoğlu ise takıma bundan sonraki süreçte başarılar dileyerek, "Her istediğiniz her zaman olmuyor. Bir böbrekte bile doku uymayınca böbreği atıyorsunuz. Futbolda da böyle. Süper Lig'de bile geçen yıl başarılı olan takımlar bu yıl alt sıralarda. Bu sonuçlardan dolayı yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Ben herkesten özür diliyorum. Bütün kamuoyundan özür diliyorum. 20 aylık bir süre burada görev yaptık. Bu süreçte iyisiyle kötüsüyle bir mücadele verdik. Bazen kızgın, bazen kırgın olduk. Bazen de agresif olduk. Ama bunu sadece memleketimizin menfaati için yaptık. Zararın neresinden dönülürse, kârdır. Başarısızlık varsa, kan değişikliğine gidilmesinin faydalı olacağını düşündük. Burada bir 7 milyon TL'lik bütçeden bahsediliyor. Ama kulübe aktarılan paranın tamamı 2 milyon 500 bin TL'dir. Para vardı da biz mi almadık? Vergi ve SSK borcumuz 1 milyon 270 bin TL'ye düştü. Bizden sonra gelecek yönetimi de töhmet altında bırakmayın. "Bütçe 7 milyon TL" deyip, işin içinden sıyrılmayın. Hiç kimseye bir kuruş borcumuz yok. Bir tek SSK ve vergi borcumuz var. O da Malatya Belediyespor döneminden bu yana gelen bir borç. Sayın belediye başkanımız Ahmet Çakır, bu borçları en kısa sürede ödeyeceklerini bize taahhüt ettiler, kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
"HERKES MUHASEBESİNİ YAPSIN"
 
Yeni Malatya Spor'un şanssızlıklar nedeni ile ilk yarıyı iyi bir yerde bitiremediğini söyleyen yeni başkan Ertan Mumcu, "Herkesin bu sonucun muhasebesini yapması gerekiyor. Yeni Malatya Spor'un kolektif bir desteğe ihtiyacının olduğunu düşünüyoruz. Yeni Malatya Spor'un şuandaki seviyesiyle alakalı bütün paydaşların bir muhasebe yaptığını düşünüyoruz. Özellikle önümüzdeki ikinci yarı için çok ciddi hedefler zikretmemiz bizlerden beklenmemelidir. Ancak bütün samimiyetimizle Yeni Malatya Spor'u şuandaki bulunduğu durumdan daha üst sıralara nasıl tırmandıracağımızın gayreti içerisinde olacağız. Dolayısıyla ligin ikinci yarısı içinde ne yapacağımızı istişare ederek, belirleyeceğiz. Takımdaki eskilikler, sakatlıklar ve ayrılan teknik direktörümüz ile ilgili bir takım tedbirlerimiz oldu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla detaylı bir görüşme yaptık. Bu anlamda Çorumspor'da da bir dönem görev yapmış ve iyi bir performans sergilemiş, daha sonrada Bozüyükspor'da görev yapan teknik direktör Gürses Kılıç ile anlaştık" ifadelerini kullandı. 
 
MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir de konuşmasında Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve belediye başkan yardımcılarına amatör spora verdikleri katkılar nedeni ile teşekkür etti. 
 
Konuşmaların tamamlanmasıyla açık oylama usulü ile yapılan seçimlerde Ertan Mumcu, kulüp başkanlığına seçildi. 
 
YÖNETİMDEKİ İSİMLER 
 
Orhan Barman, İbrahim Karaman, Ahmet Başak Bilgili, Mehmet Şehitoğlu, Halil Karaman, Ali Özkan, Selçuk Kendirci, Nuh Boyraz, İlyas Karaca, Muzaffer Özkan ve Şahin Özer. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız