SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Mumcu Kesin Aday

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:05:01
YMS'de Mumcu Kesin Aday
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulunda mevcut başkan Ertan Mumcu’nun adaylığı kesinleşti. 

Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulunun belli olacağı Seçimli Genel Kurul’da, mevcut başkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’nun kulüp başkanlığına tekrar aday olacağı kaydedildi. Cumartesi günü saat 10.00'da Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılacak olan genel kurulda yeniden adaylığı kesinleşen Mumcu’nun yönetim listesinde yer alacak isimleri Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüştüğü öğrenildi.

2013-2014 Sezonunda mücadele edeceği 2. Lig’de iddialı ekipler arasında olması beklenen Yeni Malatyaspor’da Ertan Mumcu’nun listesinde yer alan isimler ise sır gibi saklanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız