SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Nefesler Tutuldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:50
YMS'de Nefesler Tutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da nefesler tutuldu, herkes Yeni Malatyaspor’un Menemen Belediyespor karşısında alacağı sonuca kilitlendi. 

Yıllardır başarıya aç olan Malatyalı futbolseverler, bu açlığın bu sezon biteceğine inanıyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta son iki hafta öncesi 3 puan farkla lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, İzmir temsilcisi Menemen karşısında en az bir beraberlik alıp, takipçisi Pendikspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Malatya yenilir ya da iki takım da haftayı puanla kapatırsa, şampiyonu son hafta maçları belli edecek.

Oynanacak 2 önemli maç öncesinde şehirde adeta kalpler sarı-kırmızı atıyor. 2008-2009 futbol sezonunda veda ettiği PTT 1. Lig’e ilk kez bu kadar çok yaklaşan takıma şehirdeki her kesimden sonsuz destek var.

Pazar günü 15.30’da başlayacak Menemen Belediyespor - Yeni Malatyaspor karşılaşması ligde play-off’un da kaderini belli edecek. Karagümrük ve 1461 Trabzonspor ile birlikte son iki haftasına girilen Beyaz Grup'ta play-off kalma mücadelesi veren Menemen Belediyespor’un Yeni Malatyaspor’u yenmekten başka çaresi yok.

İzmir temsilcisi Malatya karşısında galip gelirse eğer, Karagümrük’ün bay olarak geçtiği haftayı oldukça karlı kapatacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız