SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Neler Oluyor?

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:05:01
YMS'de Neler Oluyor?
A- A+ PAYLAŞ

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'da, lig hazırlıkları Malatya'da devam ederken, takım içerisinde bazı sorunların olduğu iddia edildi. Çift etaplı Bolu kamplarının ardından Malatya'da 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'da sular durulmuyor. 

-Statta eksikler giderilmeye çalışılıyor-

Malatya Arena Stadı'nın bu sezona da yetişmemesinin ardından Malatya İnönü Stadı'nda çalışmalar hızlandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen heyetin eksikler nedeniyle statta maç oynanmayacağına karar vermesinin ardından bir şok yaşayan sarı kırmızılılar, Çarşamba günü bir denetimden daha geçecek. 

Çarşamba günü TFF'den gelecek olan heyet, statta bir inceleme daha yapacak ve 1461 Trabzon maçının Malatya İnönü Stadı'nda oynanıp, oynanmayacağına karar verecek. Heyetin olur vermemesi halinde zaten seyircisiz maça çıkacak olan Yeni Malatyaspor, bir de evinde oynayacağı karşılaşmayı başka bir statta oynamak zorunda kalacak. 

-Samed ve Serkan'ın durumları netlik kazanmadı-

Yeni Malatyaspor'da yeni sezon öncesi bir şokta Samed Kartal ve Serkan Çalık'tan geldi. Sarı kırmızılılarda, Bolu kampında yer alan iki futbolcunun şuanda Malatya'daki hazırlıklarda yer almaması kafaları karıştırdı. 

Forvet oyuncusu Samed Kartal'ı, teknik direktör Yücel İldiz'in kadroda istemediği iddia edilirken, orta saha oyuncusu Serkan Çalık'ın ise alacaklarından dolayı takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Yeni Malatyaspor ile bir yıllık sözleşmesi bulanan Serkan Çalık'ın alacaklarına karşılık takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. 

-İldiz'in açıklaması ne anlama geliyor?-

Yeni Malatyaspor'da, 1461 Trabzon maçı hazırlıkları 6 Ağustos Perşembe günü Malatya'da başladı. 

Sarı kırmızılılar, Malatya'daki antrenmana yaklaşık bir saat gecikmeli geldi. Futbolcularla saha ortasında 5 dakika süren toplantının ardından gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Yücel İldiz'in açıklamaları kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. 

Antrenmana gelmeden önce yönetimle bir görüşme yaptığını ifade eden tecrübeli teknik adam, takımın eksiklerinin olduğunu ve bu eksiklerin tamamlanacağını ifade ederek, yönetimin eksikleri giderme adına çalıştığını söyledi.

Yönetimin 'ne eksiğimiz varsa alacağız' dediğini basın mensuplarıyla paylaşan İldiz, eksiklerin tamamlanacağına inandıklarını belirtti.

-Hedef belirtmedi-

İldiz, açıklamasında takıma yeni katılacak futbolculardan sonra amaçları hakkında net konuşacağını ifade etmişti. 

Tecrübeli teknik adamın bu açıklaması kadronun yeterli olup olmadığı konusunu bir kez daha gündeme getirdi.

Yücel İldiz'in konuyla ilgili açıklaması şöyle: " Geçen yıldan takımda kalan arkadaşlarımızın yanına takviyeler yapıldı. Çalışmalar devam ediyor. En az 3 tane daha nokta transfer yapacağız. Bu anlamda yoğun bir çalışma var. Takıma gelen arkadaşlarımızın direkt katkısı olması dolayısıyla bu transferler yapılacak. Bu sayı 4'de olabilir ama takıma direkt katkısı olabilecek arkadaşları alacağız. O zaman amaçlarımız hakkında daha net konuşabilirim ama birincil amacımız Yeni Malatyaspor olarak çok iddialı ekiplerin olduğu bir sezonda sağlıklı ve güvenli bir takım olarak bir kere bu ligde varlığımızı ispat etmek. Yapacağımız transferler sonunda da genel amacımızı da açıklayabilirim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız