SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Neşeli Antrenman

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:03:27
YMS'de Neşeli Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da futbolcular, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 

Bolu'da gerçekleştirilen çift etaplı kamp çalışmalarının ardından Malatya'da 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, ligin başlangıcına kadar hazır hale gelmek için yoğun bir mesai harcıyor. 

TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman oldukça neşeli geçti.

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Kamil İçer ile defans oyuncusu Koray Şanlı, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor'un Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği defans oyuncusu Kamil İçer, hazırlık maçlarında istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

İçer, takımın kaynaşması adına kamp döneminin iyi geçtiğini belirterek, takımın gittikçe artan bir performansının olduğuna dikkat çekti. 

Takımın iyi yolda olduğunu dile getiren İçer, "Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ligin başlangıcına kadar daha iyi olacağımıza inanıyorum. İyi yoldayız" dedi. 

Yeni Malatyaspor'un geride kalan sezonda yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan defans oyuncusu Koray Şanlı ise, yeni bir takım olduklarını belirterek, ligin başlangıcına kadar hazır hale gelmek istediklerini söyledi.

Şanlı, 2 sezondur Yeni Malatyaspor forması giydiğini anımsatarak, "Bu sezon kalan futbolcular oldu ama yeni bir takım oluştu. Her sene takım içerisindeki futbolcularda iyi bir kaynaşma oluyordu. Bu sezonda iyi bir kaynaşma var" diye konuştu.

PTT 1. Ligin zorlu geçeceğine dikkat çeken Şanlı, ligin oldukça kaliteli olduğunu ve maçların zorlu geçeceğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız