SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Olağanüstü Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:29
YMS'de Olağanüstü Kongre
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. 
 
Malatya Belediye Konferans Salonu’nda, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu 2. Başkanı Naci Şavata’nın divan başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, takımın isminin değişikliğiyle ilgili gündem maddesi görüşüldü. Takımın ismi oy birliğiyle tekrardan Yeni Malatyaspor olarak değiştirildi.
 
Mali kongrede takımın isminin Malatyaspor Futbol Kulübü olarak değiştirilmesi yönünde karar alınmış ancak dernekler masasının onaylamasına rağmen isim değişikliği TFF tarafından tescillenmemişti.
 
Olağanüstü Genel Kurulda bir konuşma yapan Malatya İl Genel Meclisi Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu 2. Başkanı Naci Şavata, yönetimin çalışmalarıyla şehre yeni bir heyecan getirdiğini kaydederek, “Malatya’da yeni bir heyecanın başlamasına yıllardır emek veren Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu heyecanı getiren Malatyalılara da ayrıca teşekkür ediyorum. Birlikteliğin moral ve motiveyi ne kadar yükselttiğini görüyoruz. İnşallah bu takımada sirayet eder ve Malatya beklediği, özlediği başarıları elde eder” dedi.
 
Olağanüstü Genel Kurul sonrası bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer ise, “İsim değişikliğiyle alakalı TFF’den olumsuz cevap gelmesinden sonra Malatyaspor Futbol Kulübü ismini tekrar Yeni Malatyaspor olarak değiştirmemiz gerekiyordu. Olağanüstü Genel Kurulumuzda bu isim değişikliğini gerçekleştirdik. Özellikle şunu belirtmek istiyorum ki, elbette ki Malatyaspor Futbol Kulübü ismini şehrimiz istedi. Fakat bunlar detay. Şu anki ismimizde de Malatyaspor var. Dolayısıyla bu detaylara çok fazla takılmamak gerekiyor. Hayırlısı olsun. Önemli olan bu sene takımımızın hedefe ulaşmasıdır. İnşallah bu sezon hedefimizi gerçekleştiririz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız