SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Pendik Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:28:24
YMS'de Pendik Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında İstanbul ekibi Pendikspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 
 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı devam eden Bülent Uzun katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Enis Kahraman takımla birlikte çalışırken, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı düz koşu yapan defan oyuncusu Gökhan Sinanoğlu, artan ağrıları nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktı. 
 
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışması sonrası yapılan istasyon çalışmasının ardından sona erdi. 
 
Öte yandan takımın defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı. Gökhan, Ofspor karşılaşmasında aldıkları 3 puanın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Tecrübeli defans oyuncusu, aldıkları galibiyetle düşme potasından uzaklaştıklarını belirterek, "Ofspor karşılaşması oldukça iyi geçti. Ligde kalma adına bu karşılaşma önemliydi. Düşme potasından iyice uzaklaştık. Takım olarak iyi mücadele ettik. Ofspor takımı iyi bir ekip. Bizde bunun bilinciyle sahaya çıktık.
Deplasmanlarda zaten iyi oynuyoruz. Bu karşılaşmada da iyi mücadele ettik. Golü bulan tarafta biz olduk ve maçı kazandık. Bunun için mutluyuz" dedi. 
 
Futbol şansının son 2 maçta yanlarında olduğuna işaret eden Gökhan, şunları söyledi: "Futbol oynarken birazda şans olacak. Futbol şansı 2 haftadır yanımızda. 2 hafta üst üste kazanmadan önce 2 hafta art arda kaybetmiştik. O maçlarda iyi futbol oynamamıza rağmen mağlup olmuştuk. Şans bizden yana değildi. 2 haftadır da şans bizden yana oldu ve galip geldik. Önümüzde 4 hafta kaldı. Bu 4 haftada da en iyi puanları alarak, ligi tamamlamak istiyoruz." 
 
Tecrübeli futbolcu, Pendikspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade ederek, "Pendikspor maçında da mutlak galibiyeti hedefliyoruz. Onlarda bakıldığında rahat bir takım, bizde öyle görünüyoruz. Ama ne olursa olsun her maça kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah bu karşılaşmayı da kazanır, yolumuza en iyi şekilde devam ederiz" diye konuştu. 
 
Takımda iyi bir ortam olduğuna değinen defans oyuncusu, "Devre arasında takıma katılan bazı futbolcu arkadaşlarımız tam olarak hazır değildi. 8 tane yeni oyuncu arkadaşımız kadroya dahil oldu. Tabi uyum sağlanması için zamana ihtiyaç oluyor. Zaman geçtikçe de takım olarak uyum sağlandı. Şuan da takımdaki birilik, beraberlik ve arkadaşlık ortamı çok iyi. Buda sahaya en iyi şekilde yansıyor. Şuanda her şey yolunda" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız