SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Performans Testi

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da futbolcular, performans testinden geçti. 
 
Yeni Malatya Spor'da yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda devam ederken, futbolcular performans testinden geçti. Paşaköşkü Şampiyon Spor Merkezi'nde Ankara'dan gelen özel bir ekip tarafından çeşitli testlere tabi tutulan futbolcular, tam not aldı. Teknik direktör Cafer Aydın'da futbolcuların tabi tutuldukları performans testlerini izleyerek, bilgiler aldı. 
 
Yeni sezon hazırlıkları ve futbolcuların geçtiği testler hakkında bilgiler veren teknik direktör Cafer Aydın, "Futbolcuların kapasitelerini ölçmek amacıyla testimizi gerçekleştiriyoruz. Bu son testimiz olacak. Bu testi yapmamızdaki amacımız maç dönemine kadarki süreçte her oyuncunun kendi performansına göre antrenman programı çıkarıp, o doğrultuda çalışmak. Bu testimizi de bitirerek, tam anlamıyla çalışma temposuna geçeceğiz" dedi. 
 
Yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini kaydeden Aydın, "Şuana kadar testle birlikte on birinci antrenmanımızı gerçekleştirdik. 5 Ağustos'ta hazırlık maçları periyodumuz olacak. O zaman kadar sabahları fizik kondisyon akşamda top çalışması yapacağız" diye konuştu. 
 
Aydın, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transferin son gününe kadar oyuncu da alabiliriz, oyuncuda gönderebiliriz. Hazırlık dönemi içerisinde oyuncuların performanslarını daha iyi göreceğiz. Çok fazla eksiğimiz yok. Bir iki tane eksiğimiz var. görüşmeler sürüyor. Birkaç gün içerisinde onlarda netlik kazanır. Takımın geçtiğimiz sezondan iskelet kadrosunun durması büyük bir avantaj. Bu sezon Malatya, şehre yakışır bir Yeni Malatya Spor seyredecek" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız