SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Samsun Maçı Hazırlığı Başladı

0
Güncellendi - 2016-08-22 20:22:32
YMS'de Samsun Maçı Hazırlığı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin ilk haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 yenerek, lige galibiyetle başlayan Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında sahasında Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan kaleci Vedat Kapurtu, orta saha oyuncusu Sedat Ağçay ve defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan katılmadı. Öte yandan U23 Nijerya Milli Takımı ile Rio Olimpiyatlarında bulunan Azubuike Okey’de antrenmanda yer almadı.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ilk 11’de yer alan futbolcular düz koşuyla antrenmanı tamamlarken, karşılaşmada forma giymeyen ve yedek soyunan futbolcular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada minyatür kale maç yaptı.

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, deplasmanda aldıkları galibiyetin hem camia hem de taraftarlar üzerinde olumlu bir hava estirdiğini belirtti.

Ravcı, sezona iyi hazırlandıklarını kaydederek, "Lige iyi başlamak istiyorduk. Deplasmanda aldığımız 3 puandan dolayı mutluyuz" dedi.

Her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını aktaran Ravcı, şunları söyledi: "Galibiyet küçültülmesin. Biz, hazırlık maçı da olsa, lig maçı da olsa her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Neticede rakibinizi ciddiye almak durumundasınız. Mersin İdmanyurdu'nun içinde bulunduğu şartlar bizi korkutuyordu. Futbolcularımızın rehavete kapılacağı korkusu vardı. Ama bunu hafta içerisinde sürekli oyuncularımızla konuşarak, antrenmanda da futbolcularımızın ciddi çalışmalarıyla bu durumu engelledik. Galibiyet, küçümsenecek bir galibiyet değil, neticede deplasmanda Mersin İdmanyurdu gibi Süper Lig'den yeni düşmüş bir takımla karşı karşıya geldik. Rakibimizi küçümsemeden sahaya çıktık ve haklı bir galibiyet aldık."

Ravcı, Pazar günü sahalarında Karadeniz ekibi Samsunspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, sahalarındaki karşılaşmayı kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirtti.

Bu sezon taraftarlarının karşısına ilk kez çıkacaklarını anlatan Ravcı, Mersin İdmanyurdu maçına hazırlandıkları ciddiyetle Samsunspor maçına da hazırlandıklarını ve tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ymsantrenman

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Aman dikkat Samsunspor da aynen Malatya gibi deplasmanlar da çok iyi oynuyor. Seriyi bozmayalım.
    0
    0
    Yanıtla