SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Şanlıurfa Mesaisi

0
Güncellendi - 2016-10-10 01:04:19
YMS'de Şanlıurfa Mesaisi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 13 puanla lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, ligin yedinci haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin altıncı haftasında sahasında Balıkesirspor’u 2-1 yenerek, puanını 13’e çıkaran ve liderlik koltuğuna oturan sarı kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 16 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Zorlu Şanlıurfaspor karşılaşmasına tam kadro hazırlanan Yeni Malatyaspor’da liderliğin sevinci yaşanırken, teknik heyet ve futbolcular liderliklerini sürdürmenin planlarını yapıyor.

LİGDE EN AZ GOL YİYEN İKİ TAKIMIN MÜCADELESİ

Ligin yedinci haftasında ligin en az gol yiyen iki takımı karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor ve Şanlıurfaspor, ligde geride kalan 6 hafta sonunda kalelerinde 4 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 6 hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı. Ligdeki tek mağlubiyetini deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu karşısında alan sarı kırmızılılar, deplasmanda 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 4 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar, ligde yediği 4 golün 3’ünü deplasmanda yerken, rakip ağlara 4 gol bıraktı.

Şanlıurfaspor, ligdeki 6 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak, 9 puan topladı. Sahasında oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1’de beraberlik alan Güneydoğu Anadolu temsilcisi, sahasında 7 puan topladı.

İKİ TAKIMIN 11’NCİ RANDEVUSU

Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfaspor 2’si hazırlık, 1’i Türkiye Kupası, 7’si lig maçı olmak üzere 10 kez karşı karşıya geldi. 10 karşılaşmanın 8’i Şanlıurfaspor’un üstünlüğüyle sonuçlanırken, 2 karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor kazandı. Geçen sezon TFF 1. Lig’de oynanan 2 karşılaşmayı Yeni Malatyaspor kazandı.

İki takım ilk olarak 2008-2009 sezonunda 2. Lig’de karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında Şanlıurfa’da oynanan karşılaşmayı Şanlıurfaspor 1-0 kazandı. İkinci yarıda Malatya’da oynanan karşılaşma ise 5-1 Şanlıurfaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Şanlıurfaspor ve Yeni Malatyaspor, bir sonraki sezonda 2. Lig’de aynı grupta yer aldı. Ligin ilk yarısında Şanlıurfa’da oynanan karşılaşma Güneydoğu Anadolu temsilcisinin 3-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Ligin ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı da Şanlıurfaspor 1-0 kazandı.

İki ekip, 7 Aralık 2011’de Şanlıurfa’da Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya geldi. Şanlıurfaspor mücadelesi 3-1 kazandı.

2011-2012 sezonunda aynı grupta yer alan iki takım Şanlıurfa’da oynadıkları karşılaşma, 2-1 Şanlıurfaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım arasında oynanan iki hazırlık karşılaşmasını Şanlıurfaspor 1-0’lık sonuçlarla kazandı.

Geride kalan TFF 1. Lig’de iki takımın mücadelesi büyük heyecana sahne oldu. Ligin ilk yarısında Şanlıurfa’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. İkinci yarı Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşma ise Yeni Malatyaspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız