SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Şeker Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:52:07
YMS'de Şeker Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Ankara temsilcisi Çamlıdere Şekerspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

TFF Antrenman sahasında Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetimimde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Cihan Yeşilırmak katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından gerçekleştirilen hücum ve savunma çalışmasıyla sona erdi. Öte yandan Yeni Malatyaspor’da defans oyuncusu Evren Kürkçü ile orta saha oyuncusu Yasin Palaz basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Defans oyuncusu Evren Kürkçü, İnegölspor karşısında istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını kaydederek, “Sahaya çıktığımızda biz kendi futbolumuzu ortaya koymaya çalışıyoruz. Ama rakiplerinde oyunu çok önemli. rakiplerimiz genelde bizim oyunumuzu bozmaya çalıştıkları için istediğimiz futbolu sahaya yansıtamıyoruz. Biz kendimiz bir hafta iyi bir hafta kötü olarak görmüyoruz. İnegölspor karşısında çok kötü bir futbol sergilemedik. Rakiplerimiz çok fazla istediğimiz futbolu oynatmadılar. Ofspor karşılaşmasında rakibimizde mücadele etti ama İnegölspor bize karşı mücadele etmedi. Top ve oyunun hakimiyeti genelde bizdeydi. Diğer maçlara oranla çok fazla pozisyon bulamadık. Ama futbolda bunlar var. Her hafta aynı şeyler olmuyor. Her hafta 3-4 gol atıp, seyircilere zevk vermek istiyoruz. Ama her hafta aynı şeyler olmuyor” dedi.

Kürkçü, İnegölspor maçında ikinci golü aradıkları esnada kontra ataklarla şansız goller yiyerek, mağlup olduklarını ifade ederek, "Bu haftada şansızlık yaşadık. Tamamen bizden kaynaklanan, bireysel hatalardan dolayı goller yedik. İlk yarı kalemize bile gelemediler. Biz her golden sonra 2’nci, 3’ncü golü de atmaya çalışıyoruz. İnegölspor maçında bunun sıkıntısını yaşadık. 1-0 öndeyken ve 2’nci gol için ataklar yaparken, kalemizde golü gördük. Kontra ataktan son dakikada 2’nci golü de yedik” diye konuştu.

İlk yarıda kalan 3 maçlarını kazanmak istediklerine değinene Kürkçü, şunları söyledi: 

“Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. 7-8 haftadır yenilmiyorduk ama 3-4 haftalık bir galibiyet serisi yakalayamamıştık. İnşallah önümüzde ilk yarının son 3 maçını kazanarak, ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Bizi kimse ilgilendirmiyor. Bütün her şeyi kendimiz yapacağız. Rakiplerimiz yenmiş, yenilmiş önemli değil. Bizim için sezon sonu önemli. Hedefimiz ilk yarıyı 30 puanla tamamlamak.”

Orta saha oyuncusu Yasin Palaz ise, dalgalanmaları geride bırakıp, istikrarlı sonuçlar almak istediklerini belirterek, “Bu liglerde gününde olmak çok önemli. Gününde olan takım İnegölspor idi. Futbol şansları da yanlarındaydı ve de galip geldiler. Ofspor maçından sonra İnegölspor maçında da iyi oynamak istiyorduk ama ufak tefek dalgalanmalar olabiliyor. İnşallah bu dalgalanmalara son verip, gerekli olan istikrarı yakalayacağız” ifadelerini kullandı.

Palaz, Çamlıdere Şekerspor maçını kazanarak, seri galibiyetler yakalamak istediklerini sözlerine ekleyerek, “Çamlıdere Şekerspor maçında, Ofspor maçındaki isteğimiz ve mücadelemizin aynısını sahaya yansıtmamız gerektiğini düşünüyorum. Takım olarak İnegölspor maçından gerekli dersleri çıkardık. Bu saatten sonra Çamlıdere Şekerspor maçını düşünüyoruz. Galibiyetle ayrılmamız gereken bir karşılaşma. Bizim için tek sonuç olacak o da galibiyet. Bu zihniyette olacağız. Ona göre oyun yapımızı belirleyeceğiz. Şampiyonluk için kurulmuş bir takım olduğumuzu da bir kez daha herkese göstereceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız