SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 'Seri' Mutluluğu

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor'da galibiyet serisini 5'e çıkartmanın mutluluğu yaşanırken, takımın futbol şube sorumlusu Özcan Dündar, altın değerinde bir hafta yaşadıklarını kaydetti.

Dündar, play off hedefine bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, "Çankırı Belediyespor ile zorlu bir müsabaka oynadık. Bu maç öncesinde iyi bir galibiyet serisi yakalamıştık. Yönetim, teknik heyet, futbolcular olarak Çankırı Belediyespor karşısında da mutlak 3 puan için kenetlendik. Maç öncesi verdiğimiz demeçlerde kolay bir karşılaşma oynamayacağımızı söylemiştik. Öyle de oldu. Netice olarak iyi mücadele ederek, 3 puanı aldık. Özellikle rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada kazanmak daha da güzel oldu. Mutluyuz" dedi.

"FUTBOLCULAR ÇOK İNANÇLI"
Futbolcuların play off dışında hiçbir şey düşünmediklerini ifade eden Dündar, "İyi bir ekip olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Sezon başında iyi bir takım kurduk. Devre arası transferleriyle kadromuzu daha da güçlendirdik. Sıfırdan bir kadro kurmanın sıkıntısını yaşadık.

Yaşadığımız bu sıkıntıları geride bırakarak, iyi bir çıkış yakaladık. Futbolcu kardeşlerimiz play off dışında hiçbir şey düşünmüyor. İnanılmaz derece de motive olmuşlar ve çok inançlılar. Antrenmanlarda bile bunu çok yakından
görebiliyoruz. Oynayan oynamayan bütün futbolcu arkadaşlarımız galibiyet için ellerinden geleni yapıyor. Ben hepsini kutluyorum" diye konuştu.

"BANDIRMASPOR MAÇI FİNAL NİTELİĞİNDE"
Dündar, Çankırı Belediyespor maçının geride kaldığını önlerinde Bandırmaspor maçının olduğunu hatırlatarak, "Çankırı Belediyespor maçı play off hedefimiz için büyük bir önem taşıyordu. Galibiyetle tamamlamamız gereken bir maçtı ve kayıpsız atlattığımız için çok mutluyuz. Şimdi önümüzde Bandırmaspor maçı var. Ligin ilk devresinde rakibimize deplasmanda talihsiz bir şekilde yenilmiştik. Bu maç bizim için final niteliği taşıyor. Hem rövanşı almak hem de play off yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Ben futbolcu arkadaşlarımızın iyi futbol ortaya koyarak, Bandırmaspor'u da yeneceklerine inanıyorum. İyi gidişimizi sürdürerek, galibiyet serimizi 6'ya çıkarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ"
Şehir olarak bütünleşmeleri gerektiğinin altını çizen Dündar, "Çankırı Belediyespor karşılaşmasında taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Maçın başlangıcından sonuna kadar hiç susmadılar ve takımımızı desteklediler. Alınan bu galibiyette taraftarlarımızın da payı oldukça büyük. Buradan hepsine teşekkür ediyorum. Önümüzde Bandırmaspor maçı var. Şehir olarak kenetlenmemiz gerekiyor. En büyük gücümüz ise taraftarımız. Ben bu zorlu müsabakada da takımımızı yalnız bırakmayarak, tribünleri dolduracaklarına inanıyorum. Bizde taraftarlarımızın bu desteklerini boşa çıkarmayarak, alacağımız galibiyeti kendileriyle beraber kutlayacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız