SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Son Görüşülen İsim Özalan

0
Güncellendi - 2016-06-10 21:17:45
YMS'de Son Görüşülen İsim Özalan
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktör arayışı çerçevesinde Alpay Özalan ile bir görüşme yaptığı ve görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

PTT 1. Lig ekini Yeni Malatyaspor, hoca arayışını sürdürüyor. Birçok ismin gündemde olmasına karşın şuana kadar somut bir adım atamayan sarı kırmızılıların Alpay Özalan ile masaya oturduğu ve görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Yeni sezona iddialı başlamak isteyen Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı deyim yerindeyse yılan hikayesine döndü. Kabarık bir listeyle teknik direktör arayışına başlayan sarı kırmızılı yönetim, yoğun mesai harcamasına karşın teknik heyet sorununu henüz çözüme kavuşturamadı. Teknik heyet sorununu çözemediği için transfer çalışmalarına da yoğunlaşamayan yönetim, listesinde yer alan isimlerle temaslarını sürdürüyor.

Ziya Doğan, Bayram Bektaş, Tayfur Havutçu ve Alpay Özalan’ın yer aldığı listede eski milli futbolcu Özal’ın ön plana çıktığı öğrenildi.

ALPAY ÖZALAN İSMİ AĞIRLIK KAZANIYOR

Teknik heyet sorunun kısa sürede çözmek isteyen yönetim, listesindeki isimlerle görüşmelerini sürdürürken, Alpay Özalan'ın isminin ağırlık kazandığı ileri sürüldü.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve A Milli Takım’da forma giyen, son olarak TFF’de danışman olarak görev yapan Alpay Özalan, teknik direktörlük yapma kararı almıştı. Yönetimin Özalan ile bir ön görüşme yaptığı ve görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Arat Gedikoglu (7 yıl önce)
    Ya Sabır. Ya Sabır. Ya Sabır. Anladığım kadarıyla bu teknik direktör isimlerini piyasa yayan yönetim gibi geliyor bana. Nabız yokluyorlar. Acaba bu isimlere nasıl tepki verilecek. Yönetim Taraftarların sosyal medyada bu tepkilerine halen tepkisiz kalıyorlarsa diyecek bir lafım yok artık... Ciddden bu isimleri inanarak mı medyaya sunuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    alpay'ın teknik direktörlük namına ne kariyeri ne de tecrübesi var. yönetimin parası yok, ucuza kaçıyor. irfan hoca'yı mumla ararız. seneye düşersek yönetim bunun hesabını vermez. ayrıca bir zahmet ahmet çalık, m. aydınlar başka kulüplere destek vereceklerine memleketlerinin takımına sahip çıksınlar. yönetime çağrımdır: irfan hoca hala boşta ikna edip geri getirin, o olmazsa bu ligi iyi bilen hüseyin kalpar, ünal karaman, erhan altın, soner tolüngüç, osman özköylü gibi isimlere bakılsın. yoksa alpay ve tayfur'un stajyerliğini kaldırır, acemiliklerini atar, deneme tahtası oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    yemin ederim ne bunların kuracağı takımdan nede hocadan bi şey olmaz yönetimleri ise tam fiyasko..soruyorum şimdi şampiyonluk diyorsunuz irfan hocayı yolluyosunuz şampiyonluk diyorsunuz yönetim yok haydi arkadaşlar anlayın anlayacağınız?
    0
    0
    Yanıtla