SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Sunday Mba Krizi

0
Güncellendi - 2016-07-18 20:07:07
YMS'de Sunday Mba Krizi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Sunday Mba ile yaşanan sorunlar henüz çözülemedi.

Sarı kırmızılı takımın ilk yabancı oyuncusu olan Nijeryalı orta saha oyuncusu Sunday Mba, İstanbul’da bulunmasına karşın takımın Bolu Termal’deki kamp çalışmalarına katılmadı.

Yeni Malatyaspor’da bir süredir devam eden Mba krizi bir türlü çözülemedi. Nijeryalı futbolcu İstanbul’da bulunmasına rağmen takımının kampına katılmadı.

SORUN PARA

Sunday Mba’nın menajerinin İstanbul’da yönetimle bir araya geldiği ve Mba’nın aldığı ücrette artırıma gidilmesini istediği öğrenildi.

Yönetimin ise, tecrübeli futbolcunun takımla olan sözleşmesinin devam ettiğini ve anlaşılan rakamın üzerinde bir para vermeyeceğini ilettiği kaydedildi.

İki tarafında geri adım atmaması üzerine kriz bir türlü çözüme kavuşturulamazken, yönetimin Sunday Mba’nın kampa katılmamasıyla ilgili tutanak tutturduğu öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • suat (7 yıl önce)
    şu sunday kendisini ne gözünde görüyor...elazığ maçında 2 gol attı, diğer maçlarda da 3 veya 4 maçda biraz faydalı oldu, başkada bi numarasını göremedik. sahada leylek gibi dolandı durdu... sonra sözleşmesi devam ediyor.. en başta parası konuşulmuş.. bu fiyat arttırma da ne oluyor... iyi bi para cezasını haketti...
    0
    0
    Yanıtla
  • şinasi (7 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    sunday para cezası verilsin gerekirse takımdan gönderilsin hiç bir şey yeni malatyaspor dan üstün degildir.
    0
    0
    Yanıtla