SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Sürpriz Ayrılık

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:55:37
YMS'de Sürpriz Ayrılık
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da birkaç gün önce yeniden anlaşıldığı açıklanan Teknik Direktör Cafer Aydın'la yolların ayrıldığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden Salı günü saat 18.00'de yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz Yönetim Kurulu, teknik sorumlumuz Cafer Aydın ile yapmış olduğu toplantı sonucunda, karşılıklı olarak yolları ayırma kararı almıştır. Kulübümüz için ve Cafer Aydın hocamız için alınan bu kararın hayırlı olması dileğiyle kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

YMS'den geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yapılan bir açıklamada, İstanbul'daki kulüp başkanı Adil Gevrek'le 2.5 saat süren bir toplantının ardından teknik direktör olarak Cafer Aydın'la yeniden anlaşıldığı açıklanmıştı. Özellikle, play-off maçlarındaki düşük performans, Hatay'da oynanan maçta alınan farklı yenilgi Aydın'ın durumunu tartışmalı hale getirirken, yeniden anlaşılması da, bugünkü yolların ayrılması kararı gibi sürpriz olarak nitelendirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız