SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Taktik Antrenman

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:58:17
YMS'de Taktik Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Ligi 25. hafta mücadelesinde, 17 Mart Pazar günü Malatya İnönü Stadı’nda İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, bu maçın taktik provasını yaptı. 

Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Pas ve kanat organizasyonlarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Çift kale maç esnasında sık sık oyunu durduran teknik patron Özcan Kızıltan, futbolculara uyarılarda bulundu. Futbolcuların çalışmalar esnasında bir hayli keyifli ve istekli oluşları gözlerden kaçmadı.

Yeni Malatyaspor ile Altay arasında Malatya İnönü Stadı’nda 17 Mart Pazar günü oynanacak olan lig mücadelesi, 13.30’da başlayacak. Play off’a kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesini İstanbul bölgesinden Erdem İren yönetecek. İren’in yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Salim Duran ile Salim Şanlıer yapacak.

Yeni Malatyaspor, Altay ile 12’nci iç saha maçına çıkacak. Şuna kadar sahasında 11 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılı takım, sahadan 6 kez galip ayrıldı. 4 karşılaşmada eşitliği bozamayan Yeni Malatyaspor, sahasında sadece 1 kez mağlup oldu. Malatya İnönü Stadı’nda oynadığı karşılaşmalarda rakip ağlara 17 gol bırakan sarı kırmızılılar, iç sahada şuana kadar 22 puan topladı.

Öte yandan Yeni Malatyaspor-Altay arasında oynanan karşılaşmalarda Altay, sarı kırmızılı takıma karşı büyük bir üstünlük kurdu. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şuana kadar Altay ile 3 kez karşılaşan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların 2'sini kaybederken, 1'inde de berabere kaldı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk kez 2011-2012 sezonunda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Altay, Yeni Malatyaspor'u 3-1 ve 1-0'lık skorlarla yenmişti. 2012-2013 sezonunun ilk yarısında 7'nci haftada İzmir'de oynanan karşılaşma 0-0 sonuçlanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız