SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Taktik Prova

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:16
YMS'de Taktik Prova
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Konya ekibi Anadolu Selçukluspor maçının taktik provasını yaptı. 

TFF Antrenman sahasında Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sağ diz ön çapraz bağından ameliyat olan Evren Kürkçü ile sakatlığı nedeniyle tedavisi Ankara’da devam eden Hasan Emre Balcı katılmadı.

Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden çalışma, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, hazırlıklarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Günaydın, Anadolu Selçukluspor maçıyla birlikte lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydederek, “Cuma günü Antalya kampı sona erdi. Pazartesi günü itibariyle de takımımız Malatya’da top başı yaptı. Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıkları çok iyi geçiyor. Hasan Emre Balcı’nın bir sakatlığı var ve bu haftaki karşılaşmada kadroda yer almayacak. Tek düşüncemiz Anadolu Selçukluspor maçından galibiyetle ayrılmak” dedi.

Bir üst lige çıkmak için kıyasıya bir mücadele verdiklerini ifade eden Günaydın, şunları söyledi: “Ligin ikinci yarısında her takımın farklı hedefleri var. Kimi küme düşmemek, kimi play off’a kalmak kimisi de şampiyon olabilmek amacıyla mücadele edecek. Bizde sezon başından bu yana bir üst lige çıkma hedefiyle ligdeki mücadelemizi sürdürüyoruz. Liderle aramızda 7 puanlık bir fark var. Bay haftasına kadar 2’de 2 yapmayı hedefliyoruz. Bay haftasından sonrada lider Balıkesirspor ile sahamızda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu 4 haftalık süreç önümüzü görmek açısından önemli. Bunun iyi geçmesi için elimizden geleni yapacağız.”

Günaydın, taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğuna işaret ederek, “Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Ligin ilk yarısında olduğu gibi taraftarlarımızın desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Anadolu Selçukluspor maçından alacağımız 3 puanla önümüzü de daha rahat göreceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız