SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Tarsus Hazırlığı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:42:37
YMS'de Tarsus Hazırlığı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Ligin 14. haftasında kendi evinde Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Ligin 13. haftasında lider Hatayspor’a deplasmanda 3-0 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, hafta sonu kendi evinde Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Lider Hatayspor’un 4 puan gerisinde kalan Yeni Malatyaspor, Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarına Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla başladı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, tam sahada yapılan istasyon çalışmasının ardından sona erdi.

Tecrübeli futbolcu Fahri Tatan, Hatayspor maçında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Bizim için üzücü bir maçtı. Şampiyonluk yolunda rakibimizle oynadık ve de kaybettik. Kaybetmek istemezdik. Ama bu dünyanın sonu değil. Ligde önümüzde daha birçok maç var. Hatayspor maçı geride kaldı" dedi.

İlk yarı için hedefledikleri 34 puanı yakalamak istediklerini belirten Tatan şunları söyledi: 

"Takım olarak bir sıkıntımız yok. Hocamız kart cezalarından dolayı değişiklikler yapmak zorunda kalıyor. Çok iyi olduğumuz dönemde belirli bir kadro istikrarımız vardı. Tabi yeni oynayan arkadaşlarımızda iyi mücadele ediyor ama ligin ilk 6-7 haftasındaki iyi futbolumuzu, Son haftalarda pek gösteremiyoruz. Ama bizle ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Önümüzdeki son 4 maç için yeniden birlik, beraberlik olduk. Önümüzdeki 4 maçı kazanabilecek kalitedeyiz. Amacımız 4 maçı da kazanmak. Ama bizim hedefimiz ligin ilk yarısının sonunda 34 puan toplamak. Biz bu 34 puanı yakalarsak, sezon başı hedefimizi de yakalamış olacağız. Ondan sonrada ikinci yarıya daha iyi gireceğimizi düşünüyorum.”

Tarsus İdman Yurdu maçını kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirten Tatan, "Tarsus İdman Yurdu puan sıralamasında altlarda yer alıyor. Ama rakiplerimizin hepsi sahamıza geldiklerinde 11 kişi savunma yapıp, kontra ataklarla gol bulmaya çalışıyorlar. Tarsus İdman Yurdu’da öyle yapacaktır. Puan almak için rakiplerimiz ellerinden geleni yapıyorlar. Ama biz bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Hatayspor maçının da bizlere vermiş olduğu bazı dersler var. Bu dersleri de en iyi şekilde değerlendirip, Tarsus İdman Yurdu maçına çok ciddi bir şekilde çıkacağız. Ve bu maçı da kazanıp, yolumuzda iyi bir şekilde ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor futbolcusu Koray Şanlı ise, Hatayspor mağlubiyetinin kendileri için dünyanın sonu olmadığını kaydederek, "Mağlup olduk diye şampiyonluktan kopmadık" dedi.

Şanlı, ligin ilk yarısında önlerinde kalan 4 maçı da kazanmak istediklerini ifade ederek, “Önümüzde 4 maç var bu maçların 4’ünü de kazanıp, devreye iyi bir şekilde girmek istiyoruz. Biz kazanacağız ve rakibimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Takımda herhangi bir sıkıntı ya da form düşüklüğü olmadığını belirten Şanlı, şunları ifade etti: “Biz geriye düştüğümüz karşılaşmalarda oldu ama bu maçları çevirmesini bildik. Bunu ligde birkaç takım ancak yapabilir. Hatayspor maçında alınan mağlubiyet bizim için iyi olmadı. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olup, daha iyi bir performans sergileyeceğiz.”

Şanlı, Tarsus İdman Yurdu ile sahalarında zorlu bir maç oynayacaklarına dikkat çekerek, “Hiçbir maç kolay değil. Tarsus İdman Yurdu’da ligde son sıralarda yer alıyor. Onlarda puan ya da puanlar almak istiyorlar. Ama bizimde şampiyonluk hedefimiz var. Maça ona göre hazırlanıp, kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız