SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Tepecik Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:45:24
YMS'de Tepecik Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

2012-2013 Futbol Sezonu'nda PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Spor Toto 2. Lig Play-Off müsabakalarında yer alan Yeni Malatyaspor, İstanbul ekibi Tepecikspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 

Anadolu Selçukluspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde Play-Off müsabakası hazırlıklarına devam eden sarı kırmızılın takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, futbolcuların performanslarının teknik heyeti memnun ettiği kaydedildi.

Play-Off müsabakaları için Cumartesi günü Konya’ya giden Yeni Malatyaspor, 24 Mayıs Cuma günü saat 17.30'da İstanbul ekibi Tepecikspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren sarı kırmızılılar, zorlu geçecek mücadele öncesi tempo artırdı.

Hazırlıklar esnasında futbolcularla yakından ilgilenen teknik patron Özcan Kızıltan’ın, oyuncularla yaptığı toplantıda, “Play-Off müsabakalarında hatanın telafisi yok. Bu anlamda hepinizin Play-Off müsabakalarına yoğunlaşmasını istiyorum. İlk maç bizim için çok önemli. Rakibimiz Tepecikspor ve hepinizin ilk olarak bu maçı düşünmesi gerekiyor. Çünkü ilk maçlar her zaman zordur” dediği öğrenildi.

Bu arada Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahin Özer, Konya’dan PTT 1. Lige çıkmış olarak dönmek istediklerini söyledi. 

Özer, Play-Off müsabakalarında mücadele edecek olan 8 takımın birbirinden güçlü olduğunu ifade ederek, “Play-Off’ta zayıf ya da güçlü takım yok. 8 takımda birbirinden güçlü ve buraya gelmeyi hak etmiş ekipler. Bu anlamda her maç zorlu ve çekişmeli geçecek. Biz ilk maçımızı Tepecikspor ile oynayacağız. Özellikle ilk maçlar oldukça zorlu geçiyor. Allah’ın izniyle biz ilk maçımızı galip tamamlayıp, yarı finale kalacağız” dedi.

Konya’dan PTT 1. Lig'e çıkmış olarak dönmek istediklerini vurgulayan Özer, “Takımımız, Özcan Kızıltan’ın göreve gelmesiyle birlikte iyi bir form grafiği yakaladı. Ligde son 12 haftada takımımız performansını ve form grafiğini yükseltti. Tabi bu maçlara da en iyi şekilde yansıdı. Artık önümüzde Play-Off maçları var. Play-Off maçlarında da istediğimiz başarıyı yakalayıp, hayalimiz olan PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Özer, Play-Off müsabakalarında taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğuna da dikkat çekerek, “Taraftarlarımız sezon başından bu yana takımımıza büyük bir destek verdi. Ben camiamızın büyük taraftarının Konya’daki Play-Off maçlarında da takımımızı yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Biz de yönetim kurulu olarak tam kadro Konya’da olacağız. İnşallah hep birlikte kenetlenip, istediğimizi alacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız