SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Tokat Hazırlığı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:49:47
YMS'de Tokat Hazırlığı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Tokatspor maçı hazırlıkları başladı. 

Ligde 9 puanla zirvede yer alan Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. 3'te 3 yaparak büyük bir moral depolayan sarı-kırmızılılar, TFF antrenman sahasında yaptığı çalışmayla hazırlıklarına start verdi.

Teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde, kürsü merasimi devam etti. Konya Anadolu Selçukluspor maçının yıldızı seçilen Hüseyin Kar ve Fatih Gül'e teknik heyet ve oyuncu arkadaşları tarafından alınan hediyeler verildi.

Kürsü merasiminin ardından takım düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

"LİGE İYİ BAŞLADIK, İYİ DE DEVAM EDİYOR"

Orta saha oyuncusu Caner Ağca, antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Lige iyi başladıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Kamp dönemi çok sıkıntılı geçti. Çoğu otoriteler bizden bu performansı beklemiyordu. Ama lige iyi başladık. İyi de devam ediyor. Umarım bunun üzerine daha da koyup, ilerleyen haftalarda yerimizi daha da sağlamlaştırırız. Hepimizin amacı bu takımı şampiyon yapmak. Malatya İnönü Stadı'nda kupayı kaldırmak istiyoruz. Umarım bu hedefimize ulaşırız" dedi.

"BİZ DEVAMLI İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ"

Takımda iyi bir ortam olduğunu dile getiren Ağca, "Takımımızda herkes oynayabilecek kapasitede. Bu anlamda iyi bir ortamımız var. Bu takımda kimse kimseyi aratmaz. Her şey iyi gidiyor. İyi gittiği sürece her şey görmezden gelinir. Hatalar ve bazı şeyler görünmez ama biz devamlı iyi olmak zorundayız. Omuzlarımızda ağır bir yük var. Bu yükünde farkındayız. Bir borcumuz var. Bu takımı şampiyon yapmak için buradayız. Umarım sezon sonunda borcumuzu öderiz" ifadelerini kullandı.

Caner, ligin 4. haftasında deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Çoğu takımı biz analiz edemiyoruz. Nasıl takım olduklarını çok fazla bilmiyoruz. Ama Tokatspor'un iyi bir takım olduğunu söylüyorlar. Biz kendi oyunumuzu oynayıp, iyi mücadele ettiğimiz zaman yenemeyeceğimiz rakip yok. Deplasmanda iyi mücadele edip, 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız