SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Tokat Maçın Hazırlığı

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Pazar günü sahasında oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde, teknik direktör Ali Güneş yönetiminde çalışan sarı siyahlı takımda sakatlığı devam eden kaleci Mesut Balkan ile Bülent Uzun çalışmaya katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan ile Tahir'in tedavilerinin devam ettiği, bu futbolcuların durumlarının maç saatinde belli olacağı kaydedildi. 
 
Öte yandan takımın forvet oyuncusu Ergun Cengiz, basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Genç forvet oyuncusu, "Son maçlarda takım olarak iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Ancak istediğimiz neticeleri alamıyoruz. Şansız puan kayıpları yaşadık. Sahamızda alacağımız bir galibiyet bizleri moral olarak üst seviyelere getirecek" dedi. 
 
Tokat maçıyla birlikte seri galibiyetler yakalamak istediklerini kaydeden Ergun, "Grupta kolay maç yok. Bunun bir örneğini Diyarbakırspor maçında yaşadık. Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmıyor. Tokatspor maçı da bu anlamda zorlu geçecek. Bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Tokatspor maçını kazanarak, seri galibiyetler yakalamak istiyoruz. Malatya, çok büyük başarıları görmüş bir şehir. Bu anlamda beklentileri çok iyi biliyoruz. Tabi sezon başında kadro şampiyonluk parolasıyla kuruldu. Şunu söylemeliyim ki, şansız maçlar oynadık. İyi oynadığımız maçlarda şanssız puan kayıpları yaşadık. Tokatspor maçıyla birlikte iyi bir seri yakalarsak, imkansız diye bir şey yok" diye konuştu. 
 
Defans oyuncusu Nedim Köseoğlu ise, Tokatspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
 
"İç sahada daha maç kazanamadık. Tokatspor maçını kazanıp, bir çıkış yapmak istiyoruz. İyi futbol oynadığımız maçlarda talihsiz puanlar kaybettik. Deplasmanda da maç kaybetmiyoruz. İç sahada bir şansızlık var. İnşallah bu şansızlığı da Tokatspor maçını kazanarak, kırmak istiyoruz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız