SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Transfer Çalışmaları

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:39:00
YMS'de Transfer Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sezon hazırlıklarına start verirken, transfer çalışmaları da hız kazandı. Ligin yeni ekibi, Nijeryalı Sunday Mba'nın takıma katılmasının ardından ses getirecek transferlere imza atmaya hazırlanıyor. 

Geride kalan sezonda kurduğu kadroyla spor otoritelerinin dikkatlerini çeken ve sezonu şampiyon tamamlayan Yeni Malatyaspor, bu kez de gözünü Süper Lige çevirdi. PTT 1. Lig'in yeni ekibi olan sarı kırmızılılar, ses getirecek transferlere imza atmaya hazırlanıyor. 

Transfer çalışmalarını yürüten kulüp başkanı Adil Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı, teknik direktör Yücel İldiz ve kulüp müdürü Selçuk Günaydın, transfer için yoğun bir mesai harcıyor. 

-Transferin gözdelerinin peşine düştüler-

Sarı kırmızılılar, PTT 1. Lig için transfer görüşmelerini hızlandırırken, gündeme bomba gibi düşen 2 isim taraftarları heyecanlandırdı. 

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayacak olan yönetim, hedefinin ‘Süper Lig’ olduğuna dikkat çekerek, Osmanlıspor’un yıldızı Muhammed Reis ve Karşıyakaspor’un ‘Rambo’ lakaplı stoperi Ramazan Sal'ı (fotoğraftaki) kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. 

"Kaliteli isimler alacağız"

Yabancı oyuncu transferi için ince eleyip sık dokuyan transfer komitesi, yerli oyuncular noktasında da nokta transferler yapmak istiyor. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kaliteli oyuncuları kadrolarına katmak istediklerini ifade ederek, "Kadromuza 4-5 tane yabancı oyuncu dahil edersek, zaten kadromuzda 10-11 tane futbolcumuz kalacak. 5-6 tane daha transfer yapacağız. En az 3-4 tane tecrübeli futbolcu alacağız. Bu futbolcular kimler olacak. Büyük takımların kampına dahil olan futbolculardan tercih yapacağız. Bizim haber beklediğimiz oyuncular var. Biz her zaman transferde doğru isimlerle anlaşmak istiyoruz. Biz sağlam adımlar ilerlemek istiyoruz. Kulübümüzü sağlam zeminlere oturtup, hedefimize gideceğiz” dedi.

RAMAZAN SAL

Futbola Karadenizspor başlayan Ramazan, daha sonra Atakum Belediyespor, Samsunspor ve Tekkeköy Belediyespor altyapıları için forma giydi. 1999 yılında Hatayspor'la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu. Hatayspor için ilk resmî karşılaşmasına 18 Eylül 2005 tarihinde Şanlıurfaspor'a karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. Aynı sezonun ara transfer döneminde Muğlaspor'a transfer oldu.

Daha sonra sırasıyla birer sezon İnegölspor, İnegölspor, Samsunspor ve Pendikspor'da forma giydi. 

2009-10 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'a transfer oldu. Burada birkaç karşılaşma dışında fazla forma giymedi ve sezonun ara transfer döneminde Giresunspor'a kiralandı. 2010-11 sezonun ilk haftalarını Bursaspor'da geçirse de transfer dönemi bitmeden sezon sonuna kadar Boluspor'a 1 yıllığına kiralandı. 2011-12 sezonunun başında tekrardan Bursaspor'a geri döndü.

2011-2012 ara transfer döneminde, 11 Ocak 2012 tarihinde Şanlıurfaspor ile 1,5 yıllığına anlaşmıştır.

2014-15 sezonu başında Karşıyaka'ya transfer olan Sal önce ikinci kaptanlık görevine daha sonrada takım kaptanlığı görevine getirilmiştir.

MUHAMMED REİS

Muhammet Reis, futbol kariyerine, 1999 yılında doğduğu şehrin takımı Trabzonspor'un altyapısında başlamıştır. 2004-05 sezonu öncesinde, 2. Lig B Kategorisi takımlarından Erzurumspor ile ilk profesyonel sözleşmesini imzalamıştır. Bir sezon Erzurumspor'da forma giydikten sonra, futbola başladığı takım olan Trabzonspor'a geri dönmüş; oradan da 2. Lig A Kategorisi ekibi Kocaelispor'a kiralanmıştır. Fakat, burada da kalıcı olamamış ve devre arasında kira sözleşmesi feshedilmiştir. Bunun üzerine, bir başka Trabzon takımı olan Akçaabat Sebatspor'a kiralanmıştır. Sezon sonunda Trabzonspor'a geri dönmüş ve ertesi sezon öncesinde sözleşmesi feshedilmiştir.

2006-07 sezonu öncesinde serbest kalan Reis, yarım sezon kiralık olarak oynadığı Akçaabat Sebatspor ile anlaşmış ve 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Bir sezon forma giydikten sonra sözleşmesi feshedilmiştir. 2007-08 sezonu öncesinde 2. Lig ekiplerinden Arsinspor'a transfer olmuştur. Ertesi sezon, Trabzon ekibiyle olan sözleşmesi de feshedilmiştir. Bunun üzerine, 2008-09 öncesinde 2. Lig'e yeni yükselen Konya Şekerspor ile sözleşme imzalamıştır. Aynı sezonun devre arasında, daha önce iki dönem forma giydiği Akçaabat Sebatspor'a kiralanmıştır. Sezon sonu Konya ekibine geri dönmüştür.

2011-12 sezonu başında, 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a transfer olmuştur. İlk sezonunda, kırmızı-beyazlı ekip ligi 2. sırada tamamlamış, play-off aşamasında elenmiştir. 2012-13 sezonunda, 2. Lig Beyaz Grup'ta Balıkesirspor ile şampiyonluk yaşamış ve 1. Lig'e yükselmiştir. 2013-14 sezonunda 1. Lig gol krallığını Slavko Perović ile paylaşmış ve Balıkesirspor ile Süper Lig'e çıkan kadroda yer almıştır. Sezon sonunda, kaptanlığını yaptığı Balıkesirspor ile sözleşmesi bitmiş, görüşmelerde kulüp yönetimiyle anlaşamaması üzerine, kırmızı-beyazlı kulüpten ayrılmıştır.

2014-15 yaz transfer döneminde, 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Ankara ekibindeki ilk sezonunda, ligi 2. tamamlayarak Süper Lig'e yükselme başarısı göstermişlerdir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız