SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Transfer Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:53
YMS'de Transfer Çalışması
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları başladı. İç transferde sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek olan orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak ile büyük oranda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. 
 
Transfer çalışmalarına ligin bitmesiyle birlikte start veren Yeni Malatyaspor, dış transferde gündeme aldığı futbolcularla temasa geçerken, iç transferde de görüşmelere başladı. Dış transfer çalışmaları kapsamında Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan ve Teknik Direktör Gürses Kılıç Play-off maçlarını izlerken, kadroda düşünülen futbolcularla da bire bir görüşmelerde bulunuyor.
 
Öte yandan yönetim iç transferde de çalışmalarını hızlandırdı. Takımda kalması istenilen ve sözleşmesi sona eren futbolcularla masaya oturan yönetim, oyuncular ile büyük oranda anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon 32 maçın 28’inde forma giyen 4 karşılaşmada da sakatlığı dolayısıyla kadroda yer alamayan orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak ile masaya oturan Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, tecrübeli oyuncu ile büyük oranda anlaşma sağladıklarını belirtti. Cihan’ın sözleşmesinin 31 Mayıs’ta sona ereceği öğrenilirken, Başkan Mumcu’nun tecrübeli futbolcuyu kadroda tutmak istediği ve kısa sürede bu transferi bitirecekleri kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız