SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Transfer Listesi Kabardı !

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:03:46
YMS'de Transfer Listesi Kabardı !
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Mustafa Uğur ile 2 yıllık sözleşme imzalandıktan sonra transfer çalışmaları hız kazandı. 

Başkan Adil Gevrek’in ofisindeki imza sonrasında transferi masaya yatıran Uğur ve Gevrek ikilisi, hemen dış transfer görüşmelerine başlanılması yönünde karar verdi.

Başkan Gevrek’e istediği oyuncuların listesini veren Uğur, 16 Temmuz’da Kızılcahamam’da başlayacak olan kampa kadar transferlerin bitirilmesini istedi.

Şuan ki mevcut kadroda 9 futbolcusu bulunan sarı-kırmızılı takımda en 12 futbolcu transfer edilerek alt yapı ile birlikte sayının 23'e çıkarılması hedefleniyor.

Yeni Malatyaspor’da sözleşmeleri devam eden defans oyuncusu Koray Şanlı, forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz ve sağ bek oyuncusu Necdet Kaba’nın yanı sıra kaleci Vedat Kapurtu, forvet oyuncusu Eren Görür ve sol bek oyuncusu Ramazan Kahya’nın sözleşmeleri uzatılmıştı.

Dış transferde ise Karşıyaka’nın orta saha oyuncusu Caner Ağca ve Boluspor’un sağ kanat oyuncusu Fatih Gül’le de sözleşme imzalanmıştı. Altyapıdan yetişen Mert Ali Turgut, gurbetçi sol bek oyuncusu Can Doruk Çağlar ve kaleci Abdulsamet Damlu’da üst takımda yer alacak. Sözleşmesi devam Hüseyin Kar ve takımın üçüncü kalecisi olan Mesut Çiğdem’in de takımla ilişkisinin kesileceği kaydedildi.

Dış transferde ise Ankaraspor’un forvet oyuncusu Göksu Türkdoğan, Fethiyespor’un sağ kanat oyuncusu Emre Öztürk, Hatayspor’un orta saha futbolcusu Halil Karataş, Balıkesirspor’un orta sahanın ileriye dönük oyuncusu Mustafa Kayabaşı ve Adana Demirspor’un sol kanat oyuncusu Mesut Saray ile yakında ilgilenen Yeni Malatyaspor’da bu isimlere yakın zamanda imza attırılması bekleniyor.

Bu arada Perşembe günü kendisini Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü yapan sözleşmeye imza atan Mustafa Uğur, özel işleri nedeniyle şu anda memleketi olan Kayseri’de bulunuyor. Yarın yardımcılarından birini Malatya’ya gönderecek olan Uğur, burada tesisleri ve kulübü inceleterek bilgi toplayacak.

Öte yandan Yeni Malatyaspor’un 15 Temmuz’da başlaması planlanan kampın 16 Temmuz’da başlayacağını bildirildi. Sarı-kırmızılı takım ilk etap kamp çalışmasını Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız