SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Turgutlu Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:43:29
YMS'de Turgutlu Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ
 
Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da, Turgutluspor maçının hazırlıkları başladı. 
 
Ligin son haftasında deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde yaptığı çalışmayla hazırlıklara start verdi.
 
Lig’de 35 puanla 13. sırada yer alan sarı-siyahlı ekipte, teknik direktör Gürses Kılıç, çalışmalar esnasında genç futbolcularla yakından ilgilendi. Bozüyükspor ile oynanan karşılaşmada genç futbolcuların performansından oldukça memnun kalan Kılıç’ın Turgutluspor karşılaşmasında da genç futbolculara ilk 11’de yer vermesi bekleniyor.
 
Öte yandan Yeni Malatyaspor’da gözler transfere çevrildi. Mali kongrede takımın isminin ve logosunun değiştirilmesiyle ilgili karar alan Yeni Malatyaspor yönetimi, gelecek sezonla ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezon için 8 milyon 500 bin TL tahmini bütçe hazırlayan yönetim, bu kapsamda kadrosuna katmayı planladığı futbolcuları takibe aldı. Yönetimin liglerin sona ermesiyle birlikte, listede yer alan futbolcuları kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız