SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Ümraniye Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:07:33
YMS'de Ümraniye Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü İstanbul ekibi Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu sahasında gerçekleştirdiği teknik ve taktik idmanla devam ettirdi. İdmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan Yeni Malatyaspor, 3 grup halinde top kapma mücadelesi yaptı. Top kapma mücadelesinin ardından yarı sahada teknik ve taktik ağırlıklı bir idman yapan sarı-kırmızılılar, yarın maçın oynanacağı İstanbul’a hareket edecek.

ÇALIK: "SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLAYACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Serkan Çalık, 1461 Trabzon karşısında iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, "Bu hafta iyi mücadele ettik. Özellikle 1461 Trabzon’a karşı ikinci yarı, daha güzel bir futbol ortaya koyduk. Rakibimiz karşısında yakaladığımız pozisyonları da iyi değerlendirdik. Önümüzde Ümraniyespor maçı var. Ümraniyespor karşısında sahaya 3 puan için çıkacağız. Bu hafta inanılmaz önemli bir hafta. 6 puanlık bir hafta. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. O yüzden bizim için çok çok önemli bir hafta" dedi.

Çalık, takım olarak daha iyi performans ortaya koyacaklarını belirterek, "Takıma birçok futbolcu katıldı. Yeni bir takımız. Bizim oynadığımız futbol yüzde yüz oynadığımız futbol değil. Futbolumuz günden güne oturuyor. 1461 Trabzon karşısında ikinci yarı sergilediğimiz oyunu, tüm maçların 90 dakikasına yayacağız. Bunu yapabilecek kapasitemizde var. İnşallah ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Hüseyin kardeşim ikinci yarı oyuna girdi. Pozitif futbolumuzda kardeşim 2’de asist yaptı. Onun da eline ayağına sağlık. Şampiyon takımın kadrosunda bulunan futbolcularında böyle olması gerekiyor. Bizde öyleyiz" diye konuştu.

"TAKIMIMIZI ŞAMPİYON YAPACAĞIZ"

Kendi performansını da değerlendiren genç oyuncu, "Önemli olan bir futbolcunun devamlı oynamasıdır. Devamlı oynadıktan sonra daha da güçleniyor. Bir hocanın da futbolcuya güvenmesi gerek. Bizim hocamızdan Allah razı olsun. Bana güveniyorlar. Ben de onları utandırmak istemiyorum. Ne yazık ki geçmişte kötü sakatlıklar yaşadım. Çok şükür iyileştim. Günden güne daha iyi olduğumu hissediyorum. Takıma katkılarımla şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız