SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Umut Nayir Girişimi

0
Güncellendi - 2016-06-10 02:32:17
YMS'de Umut Nayir Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Osmanlıspor’un genç forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir’i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların geçtiğimiz sezonun devre arasında Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı genç forvet, ligin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmıştı.

Gelecek sezonun planlamasını yapan ve çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor yönetiminin geride kalan sezonda performansından memnun kaldığı Nayir’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’a ikinci yarıda katılan Mehmet Umut Nayir, 17 karşılaşmanın 16’sında forma giydi ve 5 gol kaydetti. Nayir, 1 maçta ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Nayir, 16 karşılaşmada bin 264 dakika görev aldı. Nayir, 14 karşılaşmada 11’de başlarken, sadece 2 karşılaşmada yedek soyundu ve sonradan oyuna girdi.

12 karşılaşmada 90 dakika forma giyen genç golcü, takımı adına 5 gol kaydetti.

TRANSFER DÖNEMİ 10 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR..

Bu arada, 2016 - 2017 Futbol Sezonunda 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 10 Haziran 2016 Cuma günü başlayıp, 31 Ağustos 2016 tarihinde bitecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre 2. Transfer ve Tescil Dönemi ise 4 Ocak 2017 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2017 tarihinde sona erecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • çarmuzulu (7 yıl önce)
    umut ancak altarnatif oyuncu olmalı ona bağlı kalmamalı iyibir golcü şart
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Bize ileride top tutabilecek rakip eksiltirecek bir golcüye ihtiyacımız var.Umut bu konularda yetersiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mulayim (7 yıl önce)
    Gelde yazma yav insaf bu nasıl iş bu çocuk 6 aydır bizde kiralık madem beğendiniz neyi beklersin bu nasıl yöneticilik lig bitmeden bağlayın.Yok geç kalacağız her sezon başı geç kalmazsak işimiz ters gider.Şampiyonluktan kimse bahsetmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Ya oyle cok aman aman bir forvet degil pesine dusup fiyatlarini artirmaktan baska bir ise yaramaz bu caba...
    0
    0
    Yanıtla