SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Üzüntü Hakim

A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malaya Spor'da, Gaziosmanpaşa karşısında kaçırılan 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor. 
 
Lig'de10. hafta geride kalırken, Yeni Malatya Spor , puan cetvelinde  8 puanla 13. sırada bulunuyor. Çorumspor'un ardından ligde en çok beraberlik alan Yeni Malatya Spor,  9 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelebildi. 5 karşılaşmada berabere kalan Yeni Malatya Spor, 3 karşılaşmada da sahadan yenik ayrıldı. 
 
Grup'ta 8 puanı bulunan Yeni Malatya Spor, bu puanların 7'sini deplasmanda alırken, sahasında 1 puan kazanabildi. Sarı siyahlı takım ligin ilk haftasında Tepecikspor ile 1-1 berabere kalarak, ilk puanını almıştı. Yeni Malatya Spor, daha sonra deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda Çorumspor ile 2-2, Balıkesirspor ile 1-1, Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalırken, ligdeki ilk ve tek galibiyetini ligin 5. haftasında Kocaliespor'a karşı 9-0'lık sonuçla almıştı. Yeni Malatya Spor, sahasında oynadığı 4 karşılaşmada henüz galibiyetle tanışamazken, ligin 9. haftasında Diyarbakırspor ile 2-2 berabere kalarak, ilk puanını almıştı. Yeni Malatya Spor, sahasında oynadığı 4 karşılaşmada; Şanlıurfaspor'a 1-0, İskenderun Demir Çelikspor'a 3-2, Altay'a 3-1 mağlup olurken, Diyarbakırspor ile 2-2 berabere kaldı. 
 
Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Ali Güneş,  Gaziosmanpaşa karşısında iyi bir futbol ortaya koymalarına rağmen, sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirtti. Güneş, "Bu kadar iyi oynadığımız ve bu kadar çok pozisyon yakaladığımız karşılaşmada sonuç bu olmamalıydı. Saha zemininin kötü olmasına rağmen futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında birçok kırılma anı yaşadık. Yakaladığımız önemli pozisyonlar var. Ama sonuç olarak karşılaşma berabere sona erdi. Bir puana sevinemiyoruz. Güzel oynadığımız karşılaşmanın sonucu bu olmamalıydı. Gaziosmanpaşa karşısında aldığımız bir puan bize sadece teselli oldu. Ligde birçok puan kaybı yaşadık. Şuanda iç sahada kaybettiğimiz puanların acısını çekiyoruz. Gerçekten 3 puanı çok özledik. Önümüzdeki hafta galip gelerek, bu gidişe bir son vermek istiyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız