SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Yaprak Dökümü

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:58
YMS'de Yaprak Dökümü
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da, iç transferde hareketli günler yaşanıyor. 

İlk olarak defans oyuncusu Onur Kalafat ardından da forvet oyuncusu Emrah Kol ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar, teknik direktör Yücel İldiz'in verdiği rapor doğrultusunda Fatih Gül, Caner Ağca, Ersin Veli, Onur Acar ve kaleci Şener Özcan ile de yolların ayrılacağı açıklandı. 

PTT 1. Lig için güçlü ve iyi bir kadro kurmak isteyen transfer komitesi kolları sıvadı. Özellikle iç transferde takımda kalması istenen futbolcularla ön görüşmelerde bulunan yönetim, takımdan gönderilmesi istenen oyuncularla da bir araya gelmeye başladı. 

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için teknik direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetimin Onur Kalafat, Ersin Veli, Fatih Gül, Caner Ağca, Emrah Kol, Onur Acar ve Şener Özcan’a kendilerine kulüp bulmalarını söyleyip, geçen sezonki emeklerinden dolayı teşekkür ettiği belirtildi. Başkan Gevrek’in ofisinde gerçekleşen görüşmelerde futbolcularla iyi niyetli olarak yolların ayrıldığı bildirildi.

Süper Lig ekibi Mersin İdman Yurdu'ndan geçtiğimiz sezon devre arasında kiralanan defans oyuncusu Mehmet Enes Sığırcı'da takımına geri dönmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız