SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Yeni Yönetim

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:42:17
YMS'de Yeni Yönetim
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da başkanlığa Adil Gevrek seçildi. 

Yeni Malatyaspor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin konferans salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda divan başkanlığını Naci Şavata yaptı.

Açık oylamanın yapıldığı olağanüstü genel kurulda, seçime tek liste halinde giren Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor kulüp başkanlığına seçildi.

Olağanüstü genel kurulda dilek ve temenniler bölümünde konuşan Yeni Malatyaspor'un eski amigosu Yusuf Mor, yönetim kurulundan yanlışların düzeltilmesini istediğini belirterek, "Gerçekleri kim konuşacak? Bu iş nasıl olacak? Burada bir yanlış var. Yeni yönetimden yanlışların düzeltilmesini istiyoruz. Sizin gibi kıymetli arkadaşlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Her sene 50 tane Malatyalıyı kaybediyoruz. Sizi kaybetmek istemiyoruz" dedi.

MUMCU: "ZAFERLERİN BABASI ÇOKTUR, MAĞLUBİYETLER MAALESEF ÖYLE DEĞİL"

Yeni Malatyaspor'a yeni bir soluk ve heyecan gelmesi adına olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını dile getiren eski başkan Ertan Mumcu, "Yarım dönem bir yıl için düşündüğümüz sezonu 2,5 yılda tamamladık. Doğrusu kaçmadık. Samimi bir şekilde irade etmeye çalıştık. Malatya futbolunun bir üst lige çıkmasını bütün arkadaşlarımızla birlikte çok arzu ettik. İnanın çok arzu ettik. Ama adını ne koyarsanız koyun, olmayınca olmuyor. 2 dönem Play-off'tan döndük. Unutamadığımız haftalar yaşadık. Unutamadığımız saniye ve dakikalar oldu. Bu süreçte büyük destekler gördük. Futbolu sadece futbol olgusu içerisinde değerlendirirsek başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Biz en azından futbol olgusunu, hemşehrilik kültürünün önemli bir parçası olduğunu, insanların bu temaşa, oyun, spor branşı olan futbolda sadece bir hobi olarak; arka planında da ilin tanıtımı ve reklamı açısından önemli bir sosyal olgu olduğuna herkesi inandırdık" şeklinde konuştu.

"MALATYA'DA FUTBOL HEYECANININ YÜKSEKTE TUTULMASINA GAYRET GÖSTERDİK"

Mumcu, zaferlerin babasının çok olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: 

"Futbol bir netice oyunudur. Adı oyun ama netice oyunu. Maalesef galip gelemezseniz, ne kadar iyi futbol sergilerseniz sergileyin sonuç oyunu. Zaferlerin babası çoktur, mağlubiyetler maalesef öyle değil. Ama biz sahadan hangi sonuçla ayrılırsak ayrılalım bunun öz eleştirisini yaptık. En azından Malatya'da 2,5 yıldır futbol heyecanının yüksekte tutulmasına gayret gösterdik. Bu kulübün 1 kuruşuna helal getirmedik. O anlamda bu 2,5 yıllık sezonu Malatya ve futbol tarihi konuşup değerlendirecektir. Bu işi o mecraya bırakmak gerekiyor. 2,5 sezonu da en iyi şekilde anlatmaya çalıştık."

"YENİ MALATYASPOR YÖNETİMİ'NE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Adil Gevrek başkanlığında oluşan Yeni Malatyaspor yönetimine başarılar dileyen Mumcu, "Bu koltukların, kişisel, siyasi hedeflerden arındırılması gerekiyor. Bu koltuklara kimse şan ve şöhret katamaz. Bilakis bu koltuklara oturan insanlar, buradan değer ve şöhret kazanır. Biz hamdolsun hiçbir beklenti içerisine girmedik. Öyle bir hedefimiz asla olmadı. Öncelikle bugün tek listeyle seçime gitmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Malatya futbolu için inisiyatif almaya gelmiş çok değerli arkadaşlarımız var. Başta Adil Gevrek arkadaşımız olmak üzere birçoğunu tanıyorsunuz. Ben inanıyorum ki bizlerin, sizlerin, taraftarımızın ve medyamızın desteğiyle başarılı olmaya çalışacaklardır. Bugün itibariyle konuşacak hiçbir şey yoktur. Tekbir şey vardır; bu arkadaşlarımıza maddi, manevi ve moral olarak destek olmalıyız. Dolayısıyla ben bu birlikteliğe hepimizin katkı sunması gerektiğine inanıyorum. Hepimiz bu değirmene su taşımalıyız" diye konuştu.

GEVREK: "İŞİMİZİN KOLAY OLMADIĞINI VE ZORLU BİR YOLCULUĞA ÇIKTIĞIMIZIN FARKINDAYIZ"

Yeni Malatyaspor'un yeni başkanı Adil Gevrek de, Yeni Malatyaspor'un geleceği için bir araya geldiklerini kaydederek, "Yeni Malatyaspor'un geleceği için olağanüstü genel kurulumuzu yaptık. Yeni Malatyasporumuza yakışır bir genel kurul gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Yeni Malatyaspor'un geleceği için ben ve arkadaşlarım yönetime talip olduk. Malatyalı hemşehrilerimizin beklentilerini ve bizden istediklerini iyi biliyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla o beklentilerin bilincindeyiz. İşimizin kolay olmadığını, zorlu bir yolculuğa çıktığımızın farkındayız. Bu zorlukları aşma noktasında bütün gayretimizle çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ben burada arkadaşlarım adına bunun sözünü veriyorum. Ancak şunu da çok net olarak biliyoruz ki, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu yolda yalnız değiliz. Değerli hemşehrilerimizin desteğiyle inşallah Yeni Malatyaspor'u hedeflenen yere taşıyacağız. Beni ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Adil Gevrek başkanlığındaki Yeni Malatyaspor yönetimi şu isimlerden oluştu: 

İlhan Kavuk, Selim Pilten, Aziz Ayboğa, Nusret Öncü, Mehmet Tari, Erkan Baykan, Yüksek Demirkol, Hakkı Çelikel, İlyas Karaca, Ünal Erdoğan ve İbrahim Çalışır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız