SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Yeniden Topbaşı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:14:36
YMS'de Yeniden Topbaşı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, devre arası kamp çalışmalarına devam etti. 

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yeni Malatyaspor’da, futbolculara verilen bir günlük izin sona erdi. İznin ardından takım günü çift antrenmanla geçirdi.

Teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yeni transferler Rahman Oğuz Kobya ile Şahinali Terzi de katıldı. Royal Wings Otel’in Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlar sırasında futbolcuların keyifli ve istekli oldukları öğrenildi. Teknik direktör Mert Korkmaz, futbolcularını ligin ikinci yarısına hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlıyor.

Öte yandan sağ dizinin alt kısmında küçük çaplı yırtık oluşan tecrübeli orta saha oyuncu Fahri Tatan’ın Antalya’da tedavisinin devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız