SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Yönetimin 'Kalacak' Dedikleri

0
Güncellendi - 2016-06-15 19:24:52
YMS'de Yönetimin 'Kalacak' Dedikleri
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da yeni sezonda takımda kalacak oyuncular belli olurken, diğer futbolcularla ilgili son kararı Teknik Direktör Bayram Bektaş verecek.

Yeni Malatyaspor Kulüp Genel Sekreteri Erdal Gündüz tarafından Kadıköy’de verilen iftar yemeğine Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Sportif Direktör Ali Ravcı, Teknik Direktör Bayram Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemeğin ardından transfer çalışmaları ve yaz hazırlıkları hakkında istişarelerde bulunan Teknik Direktör Bayram Bektaş, gidecekler ve kalacak futbolcular ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Bayram Bektaş ve Ali Ravcı tarafından hazırlanan raporlar yönetim kuruluna sunulurken, ilk etapta iç transferin halledilmesi kararının alındığı öğrenildi.

İç transferde Sedat Ağçay, Erkan Sekman, Yiğitcan Erdoğan, Sadık Çiftpınar, Ertaç Özbir, Emre Selen, Azad Filiz, Sunday Mba, Azubuıke, Osman Fırat gibi oyuncularla yola devam kararı alan yönetim, diğer oyuncularla ilgili kararını ise Bayram Bektaş’ın talebi üzerine verecek.

Sarı-kırmızılı takımda dış transfer harekatının ise birkaç güne başlayacağı bildirildi. Ali Ravcı ve Bayram Bektaş’ın transfer listesindeki oyuncularla görüşecek yönetimin, yabancı oyuncu konusunda ise aceleci davranmayacağı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ufuk (7 yıl önce)
    Azad Filiz bu ligi kaldıramaz geçen yıl gördük.Ali sakal tecrübe ve performansı ile 10 gömlek üstün gelir.Kalacaksa o kalmalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    yönetim transfer yaparken ptt 1. ligdeki sezonun ilk transfer döneminde yapılan bir kaç yanlış transferden ders çıkarılmalı alınan oyuncular önce takıma sonrada şehrin bütünlüğüne yansımalı muğdat çelik gibi ayağına top yakışacak adamlar muhammed reis gibi topa düzgün vuran isabet oranı yüksek futbolcular recep niyaz gibi ortasahayı domine edecek kaliteli oyuncularhem takımı ateşler hem de taraftarı maça çekecek nokta transferlerle fedef süper lige emin adımlarla gidilmeli.
    0
    0
    Yanıtla