SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Zirve Hesapları

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:21:06
YMS'de Zirve Hesapları
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, İstanbul derbisinde Ümraniyespor ile Pendikspor'un karşı karşıya geleceği haftada, sahasında Aydınspor 1923 yenerek, zirveye yerleşmek istiyor. 

Sarı kırmızılı takım, Cumartesi günü saat 13.30'da İnönü Stadı'nda Aydınspor 1923 ile zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya çıkacak. Ümraniyespor ile Pendikspor'un karşı karşıya geleceği haftada, Aydınspor 1923'ü sahasında konuk edecek olan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, rakiplerinin puan kaybetmesini  bekleyecek. 

İngiliz haftasında oynayacağı 3 karşılaşmada 9 puanı hedefleyen Yeni Malatyaspor, Aydınspor 1923 karşılaşmasını kazanıp, yoluna moralli bir şekilde devam etmenin hesaplarını yapıyor. 

-Sahasında 31 puan topladı-

Yeni Malatyaspor bu sezon iç sahada gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Pendikspor'dan sonra iç sahada en fazla puan toplayan takım unvanına sahip olan sarı kırmızılı takım, sahasındaki tek mağlubiyetini İzmir ekini Menemen Belediyespor karşısında 2-0'lık sonuçla aldı. 

Sahasında oynadığı 14 karşılaşmada 31 puan toplayan Yeni Malatyaspor, 9 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 4 maçta berabere kaldı. Sarı kırmızılılar sahasında şuana kadar sadece 1 kez mağlup oldu. 

"Her takımın işi zor"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, ligde kalan 7 haftanın final niteliğinde olduğunu kaydederek, her takımın işinin zor olduğunu ancak kendilerin zorlu haftalardan istedikleri sonuçları alıp, mutlu sona ulaşacaklarını belirtti.

Uçar, ligde kalan maçların hepsinin zorlu geçeceğini kaydederek, "Ligde 7 hafta final niteliğinde geçecek. Bu saatten sonra kolay maç yok. Her takım kendi hedefi doğrultusunda mücadele veriyor. Özellikle bu İngiliz haftasında üst sıralardaki takımlar birbirleriyle oynuyor. Biz, İngiliz haftasında istediğimiz sonuçları alıp, zirveye yerleşmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız