SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den 4 Kulübe Yemek

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:39:56
YMS'den 4 Kulübe Yemek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta play off'ta mücadele edecek olan takımlara yemek verdi. 

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Malatya’da oynanacak play off müsabakaları öncesinde Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, İstanbulspor, Tekirova Belediyespor, Pazarspor ve Fatih Karagümrük kulüp başkanları ve idarecilerine Dede Korkurt’ta yemek daveti verdi.

Yemek davetinde konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, “Bu hafta ilimizde futbol adına önemli bir organizasyon var. Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta, Spor Toto 2. Lige çıkacak olan 1 takım Malatya’da belli olacak. Bu organizasyonun Malatya’da olması bizleri ve futbolseverleri oldukça mutlu etti. Bu anlamda play off müsabakaları öncesinde 4 kulübümüzün başkan ve idarecileri ile bir araya geldik” dedi.

Malatyalıların heyecanlı maçlar izleyeceğini ifade eden Mumcu, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta play off’ta mücadele edecek olan takımlara başarılar diledi.

İstanbulspor A.Ş. Kulüp Başkanı Ömer Sarıalioğlu da, Malatyalıların gösterdiği ev sahipliğine teşekkür ederek, Spor Toto 2. Lig’de play off müsabakalarında mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’a başarılar diledi.

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın ise, play off müsabakalarının Malatya’da oynanacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydederek, “Malatya bir protokol ve futbol şehri. Malatya bunun yanında play off’ları da çok iyi bilen bir şehir. Bizde kulüp olarak burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah play off süreci de bütün takımlar adına hayırlı olur” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ve Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan’a 44 numaralı Fatih Karagümrük forması hediye etti.

Yemek davetine Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan ile kulüp yöneticisi Muzaffer Özkan da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız