SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Akşam Antrenmanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:40
YMS'den Akşam Antrenmanı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Cumartesi Aydınspor 1923 ile oynayacağı karşılaşmanın taktik çalışmasını Perşembe akşamı İnönü Stadı’nda yaptı.

Cumartesi akşamı saat 19.00’da Malatya İnönü Stadı’nda Aydınspor 1923’ü ağırlayacak olan sarı kırmızılı takım, maçın oynanacağı saatte taktik provasını gerçekleştirdi.

Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Özellikle taktik ağırlıklı çift kale maç öncesi ısınma hareketleri yapan futbolcuların bir hayli keyifli oldukları gözlendi. 

Grup hareketleri esnasında kümede yer alamayan futbolculara halay ve çiftetelli oynama cezası verildi. 

ÇİFT KALE MAÇ KIRAN KIRANA GEÇTİ-

Isınma hareketleri sonrası dar alanda kısa pas çalışması yapan takım, daha sonra şut çalışması yaptı. Şut çalışması esnasında futbolcuların kaleye isabetli şut atmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. 

Şut çalışmasının ardından futbolcular, kanat organizasyonu, savunma ve hücuma yönelik çalışma yaptı. 

Takım daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Maç kıran kırana geçerken, teknik patron Özcan Kızıltan futbolcularını ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutladı.

"YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK"

Bu arada takımın orta saha oyuncusu Halil Zeybek, antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulundu. 

Zeybek, Tokatspor maçında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Tokatspor karşılaşmasına takım olarak maça iyi başladık. Gücümüz ve kalitemiz belli. İstediğimiz zaman ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Takım halinde iyi mücadele ettik ve kazandık” dedi.

Aydınspor 1923 maçını da kazanıp, seri yakalamak istediklerini belirten Zeybek, “Tokatspor maçındaki mücadeleyi yansıtıp, Aydınspor 1923 maçını da kazanmak istiyoruz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz 3 puanı alacağız” ifadesini kullandı.

Zeybek, kendi performansıyla ilgili de açıklama yaparak, “Bu sene iyi başladım. İnşallah böyle devam eder” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız