SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Akşam Antrenmanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:51:38
YMS'den Akşam Antrenmanı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Gümüşhanespor maçının taktik çalışmasını İnönü Stadı’nda yaptı.

Pazar günü sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın taktik provasını İnönü Stadı’nda akşam 19.00’da gerçekleştirdi. 

MAÇ SAATİNDE ÇALIŞTILAR

Malatya İnönü Stadı’nda Pazar günü Gümüşhanespor ile ligin ikinci karşılaşmasına çıkacak olan sarı kırmızılı takım, taktik çalışmayı maç saati olan 19.00’da yaptı.

1 saat 30 dakika süren antrenman kondisyon hareketleriyle başladı. dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra takım, iki yarı alanda 20’şer dakikalık bir çalışma yaptı.

Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti. 

“İYİ OYUNUMUZU SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Yeni Malatyaspor’un genç orta saha oyuncusu Mikail Albayrak, Gümüşhanespor’u yenerek, ligde iyi bir çıkış yakalamak istediklerini kaydederek, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile sahamızda oynadığımız hazırlık maçını kimse kafasına takmasın. Sonuçta hazırlık maçıydı. Gerçek oyunumuzu sahaya yansıtmadık. Ligin ilk karşılaşmasını deplasmanda Sarıyer ile oynadık. Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Gol pozisyonları yönünden biraz şansızdık. Elimize geçen pozisyonları değerlendirebilsek daha iyi olurdu. Şimdi önümüzde Gümüşhanespor maçı var. Sarıyer maçındaki iyi oyunumuzu bu karşılaşmada da sürdürüp, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi. 

“TAM ANLAMIYLA HAZIR OLUP, FORMA GİYMEK İSTİYORUM” 

Albayrak, Gümüşhanespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Pazar günü alacağımız galibiyetle bütün Malatyalıların yüzünü güldürmek istiyoruz. Bu anlamda karşılaşmaya çok iyi hazırlandık” dedi.

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Albayrak, “Adale sakatlığımdan dolayı kamp çalışmalarında biraz geri kaldım. Bir sürede takımdan ayrı çalıştım. Antrenman eksiğini toparlamaya çalışıyoruz. Son aşamalara geldik. Özcan hocam bu haftada dinlenmemi istedi. Gümüşhanespor maçında riske etmek istemedi. Bu hafta dinlenip, önümüzdeki haftadan itibaren forma giymek istiyorum. 

MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Öte yandan Yeni Malatyaspor ile Gümüşhanespor arasında Pazar günü 19.00’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri açıklandı.

Buna göre karşılaşmada Erdem İren düdük çalacak. İren’in yardımcılıklarını Sedat Bayrak ile Salim Şanlıer yapacak. Karşılaşmada ayrıca Ogün Kamacı ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız