SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Çakır'a Toplu Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:28:05
YMS'den Çakır'a Toplu Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Kulüp Asbaşkanı Hulusi Porgalı, Malatya’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a kulüp olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Yeni Malatyaspor’un bu hafta çok önemli bir maça çıkacağını belirten Porgalı, “Yeni Malatyaspor’a çok büyük destek ve katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanımızı Hatayspor maçında yanımızda görmek bizleri ayrıca mutlu edecektir. Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimiz bu maçın önemini biliyorlar. Bütün Malatyalılara 3 puan hediye etmek istiyoruz. Başkanımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Malatya’ya hayırlı hizmetler yapacağından eminiz” dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın ise Malatyaspor’a maddi manevi her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Aydın, çok önemli haftalara girdiklerini vurgulayarak, “Bütün Malatyalıların destek ve katkılarıyla son 5 haftayı en iyi yerde bitirmek için bizler de futbolcu kardeşlerimizle birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Malatya’ya hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın Büyükşehir statüsünü kazanmasıyla birlikte her alanda gelişmesi için çalışacaklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor’un son haftalardaki başarısının bütün Malatyalıları sevindirdiğini belirten Başkan Çakır, “Bu hafta oynanacak Hatayspor maçının kazanılması bütün Malatyalıları sevince boğacaktır. Başarılı performansınızı sürdürmenizi bekliyoruz. Bu da bizi en tepeye çıkarır. Ayrıca, büyükşehir ile birlikte Malatya’nın sosyal, kültürel ve sportif alanda daha da başarılı olmasını sağlamak için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız