SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Hazırlık Maçı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:21:11
YMS'den Hazırlık Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Milli takımlar maçı nedeniyle verilen arayı iyi değerlendiren PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idman sahasında Yeni Malatyaspor U-21 takımıyla özel maçta karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar yapılan bu özel maçı 3-2 kazandı.

Milli takımlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendiren Yeni Malatyaspor, alt yapı takımıyla özel maçta karşı karşıya geldi. Yeni Malatyaspor Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında yapılan özel maçı 3-2 kazandı. Bu özel maçta Yeni Malatyaspor’un gollerini ilk yarıda George Akbabıo, ikinci yarıda ise Aydın Çetin ve Hüseyin Kar kaydederken, gençlerin gollerini penaltıdan Burak Kavlak ve Ferhat Canlı kaydetti. Yeni Malatyaspor takımı Musa Sinan Yılmazer’in ayağından birde penaltıdan yararlanmadı. Gençlerle yapılan bu özel maçta Yeni Malatyaspor’dan İrfan Başaran, Vedat Kapurtu, Kemal Cingirt, Yakup Alkan, Ramazan Kahya, Ertaç Özbir ve Alex Dos Santos yer almadı.

Yeni Malatyaspor U-21 takımı antrenörü Murat Uçkun, “Bizim için güzel bir maç oldu. Teknik direktör İrfan Buz hocamızdan teklif gelince, bu özel maçı yaptık. Genç futbolcularımız Yeni Malatyaspor’un profesyonel takım ile maç yapma imkanı buldu. Zaman zaman maçlarda göremediğimiz arkadaşlarımızı görmek adına bizim içinde bu maç iyi oldu. U-21 Liginde son haftalarda toparlanma süreci içine girdik. Ligde yeni takımız. Diğer takımlar bizden daha tecrübeliler. Bizde U-21 Liginde eksikliklerimizi gidererek, yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz ise şunları söyledi; “A2 takımında mücadele eden gençlerimizi ve bizimle idmana çıkan gençlerimizi görmek adına güzel bir maç oldu. Profesyonel takımada süre alamayan diğer arkadaşlarımızı da bu maçta özel maçta görme fırsatı bulduk. İyi bir maç oldu. Çok şükür bir sakatlık olmadı. Bu tür maçlar her zaman idmanlardan daha verimlidir. O yüzden hem genç kardeşlerimizi hem de diğer futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarının devam ettiğinin altını çizen Buz, “Evimizde zorlu bir mücadeleye çıkacağımızı biliyoruz. Zorlu maçın hazırlıklarını bir haftaya yakın bir zamandır sürdürüyoruz. Takım olarak ta gün geçtikçe kafamızdaki oyun felsefemizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bunun üzerinde duracağız. Yalnız sabır kavramına ihtiyacımız var. Takımımıza uyan bir sisteme oturtmak istiyoruz. Gün geçtikçe daha iyi olacağız. Kendi sahamızdaki Erciyesspor maçından da galibiyet ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız