SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Hazırlık Maçı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:26:32
YMS'den Hazırlık Maçı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları çerçevesinde Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor ile hazırlık maçı oynadı. 

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Yeni Malatyaspor, BAL ekibi Malatya Yeşilyurtspor ile hazırlık maçı oynadı. İnönü Stadı'nda oynanan ve eski hakem Mehmet Saydam'ın yönettiği maç 1-1 sonuçlandı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor ile Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden ve yeni sezona hazırlanan Malatya Yeşilyurtspor'un oynadığı hazırlık karşılaşması antrenman havasında geçti. Malatya Yeşilyurtspor, Mert Ali Turgut'un attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı. Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında Hüseyin Kar'ın ayağından bulduğu golle durumu 1-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız