SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Huzurevi'ne Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:44:04
YMS'den Huzurevi'ne Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, huzurevi sakinlerini ziyaret etti. 
 
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Kulüp Basın Sözcüsü Halil Karaman, Teknik Direktör Gürses Kılıç ve kurmayları ile futbolcular, huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. 
 
Ziyarette basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, "Yeni Malatyaspor, şehrimizi profesyonel ligde temsil ediyor. Hocamız ve oyuncularımız böyle bir fikir ortaya koymuşlar. Bizde çok memnun olduk. Hocamızı ve oyuncularımızı bu düşüncelerinden dolayı da tebrik ediyorum. Bizimde eşlik etmemizi istediler, bizde ziyadesiyle memnun olduk. Malatya'yı büyük bir aile olarak düşünüyoruz ve aile büyüklerimizi ziyarete geldik. Onların duasını almaya geldik. Bizleri çok hoş karşıladılar. Yeni Malatyaspor'u da takip ettiklerini öğrendik. Buda bizi ayrıca mutlu etti. Hoş bir ziyaret oldu. Takımımız bundan böyle sosyal anlamda bu tür etkinlikleri sürdürecektir. Yaşlılarımızı mutlu etmek amacıyla huzur evine geldik" dedi. 
 
Teknik Direktör Gürses Kılıç ise, "Geçmişi olmayanın geleceği asla olmaz. Biz böyle düşünüyoruz. Malatya'nın dışa açılan penceresiyiz. Ama gücümüzü Malatya'dan alıyoruz. Huzurevi, esnaflar, kurumlar bize güç veriyor. Buna göre de dışarıya açılıyoruz. Şehirden ayrı bir kulüp değiliz. Malatya ile iç içe olmak istiyoruz. Şehrin desteğini her anlamda almak bizim için önem taşıyor. Buraya geldiğimizde de insanların gözlerinin içinin parladığını gördük. Yaşın hiçbir önemi yok. İnsan her yaşta özeldir ve güzeldir. Onları hatırlamak gerekiyor. Biz bugün onları ziyaret ederek, mutluluk vermek istedik. Amacımız oydu. Hayır, dualarını aldık" diye konuştu. 
 
Tecrübeli teknik adam, her anlamda desteğe ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, "Her zaman herkesin duasına ihtiyacımız var. Sadece maçla alakalı değil. O iş çok başka, bu iş çok başka. Ama insanların her anlamda desteğine ihtiyacımız var. Gerek bu hafta gerekse sonraki haftalar için destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Takımın defans oyuncusu Erman Yıldırım da, "Takım halinde büyüklerimizi ziyarete geldik. Çokta mutlu olduk. İnşallah bundan sonra sık sık ziyaretlerine geleceğiz. Hem biz sevineceğiz hem de büyüklerimizi mutlu edeceğiz" şeklinde konuştu. 
 
Forvet oyuncusu Ergun Cengiz de, "Bu tür yerleri ziyaret etmek lazım. Yaşlılarımızı unutmamalıyız. Bu seneki ilk gelişimiz ama bundan sonrada bu ziyaretlerimiz devam edecek" dedi. 
 
Huzurevi Müdürü Mahmut Özbulut ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni Malatyaspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları huzurevimizi ziyaret ettiler. Amcalarımız ve teyzelerimizle bir araya gelerek, görüştüler. Bu ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz" ifadesinde bulundu. 
 
Huzurevi sakinleri, Yeni Malatyaspor'a başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız