SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Passolig Çağrısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:11
YMS'den Passolig Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, satışa sunulan Passolig’e sarı-kırmızılı taraftarların gerekli ilgiyi göstereceğinden şüphelerinin olmadığını belirtti. 

PTT 1. Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, kulüp olarak ilk sezonlarını geçirecekleri ligde taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini kaydederek, bütün sarı-kırmızılı taraftarları Passolig’e başvurmaya davet etti.

Pilten, Passolig’in satışa sunulmaya başlamasının üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen başvuru sayısının 100 civarında olduğunu kaydederek, “Bu sezon mücadele edeceğimiz PTT 1. Lig’de taraftarımızın desteğini her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz. Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu geçen sezon e-bilet uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulamayla futbolseverler stat giriş ve çıkışlarında artık daha az sorunla karşılaşıyor. Ve bu kart olmaksızın hiçbir taraftarın statlarda herhangi bir müsabakayı izlemesi mümkün değil. Malatyalı taraftarların da bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Passolig’e başvuruların alınmasının üzerinden henüz çok kısa bir süre geçmesine rağmen taraftarımız 100 civarında başvuru yaptı. Kısa süre için bu güzel bir sayı” dedi.

Passolig başvuru sıralamasında şehir takımlarının yukarılarda yer almasının normal bir durum olduğunu, ancak bazı il takımı taraftarlarının e-bilete yeterli ilgiyi göstermediklerine dikkati çeken Pilten, bunun nedeninin uygulamanın yeteri kadar anlatılmaması olduğunu ifade etti.

Pilten, Passolig ile ilgili her şeyin detaylı bir şekilde Passolig’in internet sitesinde yer aldığını da belirterek, “Bu uygulama bazı yerlerde tam olarak anlatılamadı. Ancak gördüğümüz kadarıyla Malatyalı futbolseverler bu konuda gerekli şeyleri biliyorlar. Bizim taraftarımızdan en büyük ricamız Passolig başvurularını lig başlamadan önce yapmaları. Çok basit ve de zahmetsiz bir işlem sonrası e-biletlerine kavuşabilirler. İnşallah tahmin ettiğimizin üzerinde bir başvuru olacak. Şimdiden taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız