SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Tatsız Prova

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:53:44
YMS'den Tatsız Prova
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Bolu'da devam eden 2. etap kampı çerçevesinde oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında PTT 1. Ligin İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya 3-1 mağlup oldu.

Bolu Termal'de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, ilk hazırlık maçını PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka ile oynadı. 

Abant Zon Club Tesislerine ait sahada oynanan karşılaşmayı Yiğit Peşin, Mustafa Çavuş ve Anıl Usta hakem üçlüsü yönetti. 

Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasına Vedat Kapurtu, Kamil İçer, Gonzalo Silva, Ramazan Kahya, Kemal Cingirt, Ali Sakal, Azad Filiz, Sunday Mba, Alex Dos Santos, George Akpabio ve İskender Alın on biri ile çıktı. Karşıyaka ise Erhan Erentürk, Mustafa Değirmenci, Cenk Özbay, Metin Peker, Onur Kıntaş, Arif Cilak, Tugay Kaçar, Ali Say, Okan Şahingöz, Ali Kemal Özkan ve Bartu Umut on biri ile mücadele etti. 

Karşıyaka, karşılaşmanın 18. dakikasında Ali Kemal Özkan'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla neticelendi. Mücadelenin ikinci yarısında oyuna giren Çağlar Birinci, 69. dakikada frikikten attığı golle garkı 2'ye çıkarttı. Yeni Malatyaspor, 75. dakikada İrfan Başaran'ın kullandığı köşe vuruşunda Samed Kartal'ın kafayla attığı golle farkı 1'e indirdi. Karşıyaka, 85. dakikada Taha Balcı'nın kaydettiği golle farkı tekrar 2'ye çıkardı. Hazırlık karşılaşmasında başka gol olmadı ve Karşıyaka, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız