SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Yabancı Atağı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:36:11
YMS'den Yabancı Atağı
A- A+ PAYLAŞ

Transfer sezonunun açılmasından sonra Kartalspor’dan Azad Filiz’i kadrosuna katan Yeni Malatyaspor, transferde imza şov yapmaya hazırlanıyor. 

Arjantinli Barboza, Aguero, Nijeryalı Azubukie ve George ile büyük oranda anlaşma sağlayan Yeni Malatyaspor, Azubukie dışındaki oyuncuları bu hafta İstanbul’a getirip imza attırması bekleniyor. Ümit Milli takım kampında bulunan Azubukie’de 18 Temmuz’dan sonra Malatya’ya geleceği öğrenildi.

Yabancı oyuncuların transferleri için kulüplerine gerekli yazıları gönderen Yeni Malatyaspor, bu transferleri gerçekleştirdiği takdirde büyük ses getirecek.

Yerli transfer konusunda da aceleci davranmak istemeyen sarı kırmızılılar, şuanda el yakan futbol piyasasının düşmesini bekleyecek. Geçen sene yaptırılan yanlış transfer politikasına bu defa düşmek istemeyen Adil Gevrek, adımlarını sağlam atıyor. Yerli oyuncuda da kalacak ve geleceklerde sınırı 250 ile 300 bin TL arası koymayı planlayan yönetim, teklifi beğenmeyen futbolcularla hiçbir şartla masaya oturmayacak ve ister gel, ister gelme denilecek.

Belirlediği tavan fiyatın üstünde 2 ya da 3 futbolcu alacak olan Yeni Malatyaspor yönetimi, bu oyuncuların ligin üstünde olması kuralıyla transferleri gerçekleştirecek.

Bu arada 1 Temmuz’da Malatya’da toplanması beklenen Yeni Malatyaspor’da fikstür değiştirildi. Sarı kırmızılı takım, Malatya yerine 3 Temmuz’da Bolu Gerede Esentepe otelinde buluşacak ve kampa start verecek. Oyuncuların sağlık kontrolleri de burada yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız